evo frend me zove trazi pomoc nekakvu.. kaze vise puta mu se desavalo da dok igra nesto na kompu zasmrdi na tempere nekako kaze.. i onda on malo iskljuci komp da prodje to pa udri opet.. a nekad mu se i restartuje komp pri smradu (ocito ne podnosi komp smrad u sobi). Sad je kraj svemu tome, jer ne moze da ga kresne, odma mu baci black screen i nista se ne desava.. sta bi tu moglo biti? po mojoj nekoj skromnoj logici bi mogla biti grafika ali bi ipak trebao se cuti onaj beep beep, a on kaze da se apsolutno nista ne cuje od pistanja, nego samo se ukljuce ventilatori i sve to al nema slike.. znaci napajanje nije.. komp je star oko 2 god al nemam mu jos tacnu konfiguraciju, rekao je da ce mi poslati cim stigne kuci... sta mu ja mogu reci? pretpostavljam da ima kineza od napajanja...
moguce ja nemam pojma, al ako se cuju ventilatori onda valjda nije napajanje ne? mislim isporucuje struju sta ja znam... ja nekako vucem na grafiku pa na plocu.. al moguce je i da je napajanje jer veze ne znam :D javnem uvece pa cemo da vidimo sta je i kako je .. hvala vam !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.