Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
cudan problem,trazih resenje na netu,ali bezuspesno
STRANA 1 OD 1
zfun cudan problem,trazih resenje na netu,ali bezuspesno 16.03.2011. 15:25 T34551

status: user
broj poruka: 206
Konfiguracija je MSI K9N6PGM2-V2 AM2,AMD X2 3800+,2X1GB ram ddr2 667,nvidia 7950GT,Maxtor 160GBhdd+Hitachi 320GB,Chieftec 400W,xp poceo brljavi i ubacen win 7 x32 ultimate,svi novi drajveri i sada kada se bilo sta zakaci na usb dok prepoznaje uredjaj i instalira drajver slika na monitoru blinka,nestaje i pojavljuje se, a posto instalira sve se vrati na normalu i radi skroz ok..Ima li neko ideju zasto se ovo desava?
Problem je jer se bas dosta externih diskova cesto kaci i skida sa tog kompa,pa ovaj problem poceo bas da nervira..
Ne znam da li je bitno,ali da napomenem da je stara ploca crkla i zamenjena ovom gore navedenom msi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet Re: 16.03.2011. 17:00 #305650

broj poruka: 1033
Samo cu ti jednu rec napisati, a to je: MSI!
doca80 Re: Re: 16.03.2011. 17:05 #305658

broj poruka: 3053
da dopunim tvoj tekst...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: Samo cu ti jednu rec napisati, a to je: M(ega)S(hit)I(nternational)!
zfun prethodna bila abit i to neka.. 16.03.2011. 17:13 #305659

..moderna,sli,pa je prvo crkla zvucna,a kasnije i sve ostalo na njoj,a kako nema vise ploca za AM2 i bas ovaj procesor X2 3800+,taj MSI bio jedini izbor,probao sam prvo neku asus AM2 i nije radilo,jer nije podrzavala ovaj cpu, a sa ovom msi radi sve,osim tog gore navedenog problema,koji bas nervira..

mozda ce jos neko imati nekakvu ideju..

raic re 16.03.2011. 17:16 #305661

broj poruka: 9006
Jal i na xp-u imao taj problem?

Možda te prcka ta integruša, može li u biosu da se isključi skroz?

Inače imaš AM2+ ploča ko govana, što novih, što polovnih.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

zfun re 16.03.2011. 17:59 #305671

XP bio u bas losem stanju,instaliran pre vise godina,glavio uzasno,ali nije bilo tog problema..

Hmm,moguce,probacu da je iskljucim,pa cu videti sta se desava

Znam,da,ali bas ovaj cpu podrzavaju samo neke,a kako je budzet bas ogranicen trazio sam sto jeftiniju,jer u ovakvu masinu ni ne isplati se ulagati nesto mnogo,a bitno mi da radi jos 4-5 meseci kako treba,dok se ne zavrsi posao,posle toga ce biti zamenjena cela..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs