Dali pase 1156 kacenje za 1155 ako nepase sta trebam da uradim, ili ako ima negde da se kup, ako neko zna vise molio bi sa molo pomoci, posto ocu da uzmem SB a imam kuler koji je ok, pa mi je glupo da stavljam dobar kuler da pada prasina na njega, a da koristim neki prdavac od kulera a + trba kupiti ponovo neki kuler,za koji se nema para, a da prodam ovaj za 60eur pitanje ko i kada ce ga pogledati jer staje samo u neka kucista a i zauzima dosta mesta,tako da retki su kupci za njega jer je i skup
Pošto se ovi sandy procesori slabije greju, manji napon traže a dobro se klokuju u krajnjoj liniji ne treba da se brineš oko podizanja i procesora zajedno s memorijom, čak i na box kuleru. Exceleram EP memorija se dobro klokuje, imam kod sebe 3002A komplet.
Mislim, i da je ne svirneš ne gubiš ništa posebno, tako da ne moraš previše da lupaš glavu oko toga.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: 1. Kad smo kod i5 2500K sta je najrazumnije uzeti za ovu platformu od DDR3 memorije(koliko vidim 1.5V ima exceleram:EP3001A, ERS302A, ERS303A)?? :: :: 2.Da li se memorija nezavisno moze overklokovati ???
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.