Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
cudan kvar samsung syncmaster 740N...
STRANA 1 OD 1
budrak cudan kvar samsung syncmaster 740N... 06.03.2011. 15:03 T34273

status: user
broj poruka: 250

pozdrav forumasi,
pomozite ako mozete...devojka je ujutro startovala komp i sve normalno radi ali monitor se ne startuje..? naime,lampica na njemu normalno daje signal(kad je na standby ona treperi a kad se startuje komp ona svetli neprekidno...ili obratno...znachi,sve kako treba,ali nema slike,non-stop crn ekran,kao da je riknuo samo display).
proverio sam ga danas na mom kompu i opet sve isto,tako da je on pokvaren provereno..da li neko zna do cega moze da bude? uvece je normalno radio i normalno je ugasen komp a ujutro pri prvom startu kompa odjednom ne radi monitor...? da li neko zna neki dobar servis za monitore gde bih mogao da ga odnesem? malo smo u frci sa lovom,ne bih bas da uzimam novi ako ne moram...svaka pomoc je dobrodosla...HVALA vam puno unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ribolovac re 06.03.2011. 15:25 #302586

broj poruka: 1305
Sacekaj da se javi servispc, on ce strucno da te uputi na moguci problem i resenje. Mada kako ja to vidim, jedino sto ti mozes da uradis je da proveris kondenzatore u monitoru. Verovatno su naduvani i neki je iscureo. Zameni sve problematicne kondenzatore pa probaj.

djbranko spremi pare 06.03.2011. 16:11 #302608

broj poruka: 108
ja sam imao 940N sa istim simptomima,Odneo sam u servis i tamo mi uzese 20e.Sad ne znam tacno sta je tu crklo al pretpostaljam da mu je crklo napajanje

166 Mhz Intel.16 MBedo rama,GK 4MB int,HDD 1,6 Gb WD,Goldstar CDR 8x,FDD NEC Philips 14`

Pisko Nema u šta da se misli... 06.03.2011. 16:11 #302609

broj poruka: 6650
Menjaj tu devojku, vidiš da je baksuz. Dok nešto ozbiljnije nije riknulo.

Zexam, do servisa nema odgovora, jerbo je kvar inside monitora, AKO se isplati kod te starudije.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

codeus .. 06.03.2011. 17:00 #302642

broj poruka: 4054

hehehe ... menjaj monitor ...devojku zadrzi ..

pazi tih 20-30e sto ces dati za popravku .. na to dodas jos 200-300e i kupis nov monitor ..

ovaj stari baci na limundo .. dobices 20-30e ..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs