dobio sam laptop Fyjitsu Simens Amilo A1667G kod njega je beo ekran,molim vas da me usmerite jel u pitanju ekran ili graficka kartica kod njega (ATI mobilyti radeon x700). Vidi se da odraduje HDD ali kad prikopcam i monitor na prikljucak predvidjen za to opet nema nista ni tamo.
probaj stavi laptop onako na pola preko ivice stola, otvori ga i doji deo bukvalno SAVIJ, kao da hoces da ga polomis, ne preterano, ali savij ga dobro i drzi tako jedno 10sek.. probaj posle toga da ga upalis.
:: hvala na savetu proverio sam link probao sam to pre toga al nije htelo da proradi ni tako :: :: jack po :: ::
Probao sam i da ga presavijem,i sa funkcijskim al opet isto. kad pritiskam fn=F tastere vidi se da odradi funkciju ili zamraci ekran ili neke druge stvari al da upali ext.monitor nece. Koja je verovatnoca da graf.card je u kvaru i jel ima druga zamena osim` ATI mobility radeon`, ako mora gde mogu da nadjem polovnu i koja je cena +,-
Prijatelji molim za savet! nasao sam na Kupindo graficku za laptop-NVidia 7600GO 256mb
jel neko zna dal moze da se koristi kao zamena za ATI mobility radeonX700 ili koja druga je kompatibilna za taj model laptopa (FudjitsySimens Amilo A1667G)
Trebalo bi da moze. Najbolje ti je da se dogovoris sa likom koji je prodaje pa lepo poneses lap kod njega i probas da li ce se fizicki uklopiti u kuciste, da li ce raditi, odnosno, da li ti je 100% problem u samoj grafici u laptopu ili necemu drugome...da ne bacas pare bez veze. Sa laptopovima se nikad ne zna!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Prijatelji molim za savet :: nasao sam na Kupindo graficku za laptop-NVidia 7600GO 256m :: :: jel neko zna dal moze da se koristi kao zamena za ATI mobility radeonX70 :: ili koja druga je kompatibilna za taj model laptopa (FudjitsySimens Amilo A1667G :: :: Hvala pozz :: jack po :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.