ili imam neverovatno dobro hlađenje... http://goo.gl/ro0N0 inače pokušavao sam da dižem procesor ali bezuspešno, pa sam maalo duže visio u biosu, i taako..
a prvo je krenulo od -1... i ja tu kao kuliram, reko zabada nešto.. nastavio da čeprkam, kad eto ti... mislim, kapiram da je cpu blejao pod p&p, al stvarno ne znam dal je bios pobrljavio il šta se zbilo..
P55A-UD4 I750 bios F15 (mislim da je to zadnji) xigmatek gaia CM sicleflow 2000rpm p&p a i nisam palio grejanje u toj sobi gde je komp, a i inače kad upalim sistem i upalim everest ili tako nešto, temp je 8-10C.. i još jedno pitanje, znate kako ono u everestu imaju temperature, pa piše: CPU CPU0 CPU1 CPU2 CPU3 meni se izgubilo ovo prvo... wtf?!
paa i nisam.. :-\ a sad i nisam kući da sprovedem to u delo.... sutra moram da probam, ili da udarim novi bios ili da proglašavam ploču... neispravnom??
kad otkljucam cetvrto jezgro pokazuje realnu temp na CPU, ali na core 0,1,2,3 pocne da pada od 6 do 0c verovatno ide ispod samo everest nema minus oznake :) . to je verovatno samo smesan bag. inace tesko da bi ista radilo na tolikom minusu!
Da li si gledao oc suz pomoc LN2? Pa njima cpu ode i do -50 celzijusa, ali ima mogucnost oc-a do 10^100.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: kad otkljucam cetvrto jezgro pokazuje realnu temp na CPU, ali na core 0,1,2,3 pocne da pada od 6 do 0c verovatno ide ispod samo everest nema minus oznake :) . to je verovatno samo smesan bag. inace tesko da bi ista radilo na tolikom minusu! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.