ljudi,pomagajte!laptop iz naslova u garantnom roku jos 2 meseca,do sada mu je jednom radjen sistem,a drugi put zamenjen HDD(ovo drugo pokriva garancija).Inace pomenuti pripada sestri i kad je malopre pokusala da ga ukljuci,poceo je da ucitava sistem normalno da bi nakon toga zatrazio sifru za ulazak na desktop.Zanimljivo je to da sifre nije bilo a user je glasio na S1(servis koji je u popravljao oba kvara).ulazio sam u bios i pise da nije postavljena sifra korisnika.nakon restarta crna pozadina i bela slova i cekira hdd,i nakon istog poruka http://tinypic.com/view.php?pic=t6dxtj&s=7 istu izbacuje i nakon pokusaja ulaska preko safa moda i ucitavanja last know good configuration.znate li sta je problem??? P.S. sistem je fabricki,licencirani,Vista Home Premium 32BIT
razgovarao sam sa serviserom i ljudima iz WINWIN-a kod kojih je kupljen i kvar je na HDD-u(bad sektori)i dobicu novi.tj. tako su oni rekli a mene interesuje da li je bolje da idem na varijantu da uzmem mojih 45k nazad i dodam do 50k i uzmem nesto drugo?sta valja do tih para?sadasnja masina je pentium dual-core T3200,4bg ram-a na 800mhz,mobile intel GMA 4500M,250GB 5400rpm. ajmo neki predlog :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.