Trazim po internetu,ali mi nije jasno, nisam nikad video kako se koristi,znam da je za klokovanje ali... ako hocu da klokujem cpu da li moram nesto sa tim prekidacom,ili moze i bez njega... Danas se smaram pa sam mislio da se malo igram sa klokovanjem. Svaka pomoc dobrodosla!
U situacijama kada ne znas kako se koristi bios, ali ipak oces da oc. Klokovanje je u modi, pa su stavili prekidac da bi i baba mogla da klokuje (pod uslovom da zna da otvori kuciste).
Kad spustis oba prekidaca na tom switcu na dole, dobijes ubrzanje od oko 20 % na procu. Ja na mom x3 440 sa 3 ghz na 3,6 ghz, i tako mi radi vec 7 meseci bez ikakih problema. Temperatura sa box kulerom do 50 c ako ga opteretim necim...
drugi polozaji su ti za manje klokovanje, tipa 10 i 15 %
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.