A: Dobar dan! B: Dobar dan! A: Hteo sam da kupim procesor Phenom 5XX, imate li ga? B: Imamo, naravno, otključan ili zaključan? A: Pa ne znam, a koje su cene ?!? B: Zaključan 100 din, otključan sa 3 jezgra 110 din, sa 4 jezgra 120, a imamo i one što idu na 4 ghz oni su 125din, ostao samo jedan. A: E dajte mi taj od 125din što može na 4ghz i ima sva jezgra. B: Ok, evo računa, procesor 100din, usluga otključavanja i testiranja 25 din, radio u linxu bez greške...
Ima li gde ovako za neke realne pare? Ili za litar rakije? Čokoladu od 300g? Pomozite ovim ljudima što kupuju procesore, u prethodnim temama.
Kao neko ko je medju prvima koji propagiraju otkljucavanje AMD procesora na ovom forumu, moram da kazem da po ovim cenama koje su sad i koje ce biti uskoro, pre bi se odlucio za Phenom II X4 955 BE koji kosta nekih ~11-12K dinara nego isao na otkljucavanje.
Sada su cene `punokrvnih` procesora bas povoljne i ja licno ne bih isao na X2 procesore bilo Athlon ili Phenom, X3 eventualno...
Da se ne lazemo lep je osecaj kad dobijes neko jezgro koje nisi platio ali nemaju svi srece i ako je verovatnoca popirlicno velika...a posle je djavo kriv...
Razlika u ceni vise nije velika, bolje da se doda ta mala razlika u ceni i dobije nesto 100% sigurno, nego da se rizikuje za 1 ili redje 2 gratis jezgra...
:: Kao neko ko je medju prvima koji propagiraju otkljucavanje AMD procesora na ovom forumu, moram da kazem da po ovim cenama koje su sad i koje ce biti uskoro, pre bi se odlucio za Phenom II X4 955 BE koji kosta nekih ~11-12K dinara nego isao na otkljucavanje :: :: Sada su cene `punokrvnih` procesora bas povoljne i ja licno ne bih isao na X2 procesore bilo Athlon ili Phenom, X3 eventualno.. :: :: Da se ne lazemo lep je osecaj kad dobijes neko jezgro koje nisi platio ali nemaju svi srece i ako je verovatnoca popirlicno velika...a posle je djavo kriv.. :: ::
Slažem se sa vašim razmišljanjem, ali je primer koji sam naveo bio u svoje vreme vrlo isplativ, a normalno padom cena više nije.
Ipak, AMD ne prestaje da iznenadjuje. Vidim da se neke 6950* otključavaju na 6970*. *Ako nisam promašio model kartice. Pomozite i oko cena pošto ne pratim kolika je razlika među njima.
Mislim da na forumu ima dosta korisnika koji bi voleli da se pohvale kako imaju otključan dobar primerak čega god, a da to nisu platili mnogo preko cene zaključanog proizvoda, samo nedostaje prodavnica koja će to i da ponudi kao svoju regularnu uslugu.
Eto predloga za zaradu, odričem se bilo kakvog prava. lolz
Kolko mi je poznato, sve 6950 2gb se otključavaju u 6970. One od 1GB ne mogu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Ipak, AMD ne prestaje da iznenadjuje. Vidim da se neke 6950* otključavaju na 6970* :: *Ako nisam promašio model kartice. Pomozite i oko cena pošto ne pratim kolika je razlika među njima ::
I ja mislim da je tako, a razlika u ceni (bar zadnji put kad sam gledo na itsvetu) je bila od 50 eura pa na vishe.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Kolko mi je poznato, sve 6950 2gb se otključavaju u 6970. One od 1GB ne mogu :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Ipak, AMD ne prestaje da iznenadjuje. Vidim da se neke 6950* otključavaju na 6970* :: :: *Ako nisam promašio model kartice. Pomozite i oko cena pošto ne pratim kolika je razlika među njima :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.