Dosadan si ko stenica sa ovim spamovanjem. Koga bre zabole patka za tvoj i7 i njegove stabilne gigaherce. Jedino što vidim ovde povećano je tvoj retard status!
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB
da nas konstantno bombarduješ ovakvim stvarima. Jer, koliko sam uspeo da primetim, ni samoprozvane `entuzijaste` ovdašnjeg (a i raznih drugih) foruma te ne fermaju ni 5 posto. Kako onda da očekuješ podršku nas običnih smrtnika u besmislenom matletiranju hardvera.
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
Jako visoki naponi, degradiraces ga ako tako budes drzao i ako je stab. Dosta ti je 4.4 i 4.2 sa HT-om ne treba ti vise. A koji ti je ovo cooler? JAko su dobre temeratrure... Ianace posc je odlican primerak. Kolko moze sa HT-om? Jedno 4.4 bi trbalo 4.3 za svaki dan... :: evo malo se igrah sa golden chip-om.. :: :: :: stabilnih 4646 mhz.. :: :: http://img822.imageshack.us/img822/4146/linx4646ghz.jp :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTEC
Ma ok je dobar je to vafer, mozes da otvoris temu ili neku od prethodnih pa je samo obnavljaj sa rezultaima, neznam postoji li ovde tema `vasi benchmark rezultati` i tako svaki uspeh okacis, ovako si bas pod paljbom :) Mogu da shvatim coveka ako je izuzetan ljubitelj overkloka kao ja DX-a u radio tehnici, pa onda prosto prica sa grupom ljudi slicnog interesovanja.
Meni samo nije jasno kako mu je ukljucen LinX kad mu je procesor opterecen 26,2%
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
vidim ne mozes da uvalis ni grafu niti plocu i cpu vec dve nedelje pa si se bacio opet na oc, daj sta das, samo sto vise poena u marku da nabijes, brate kako nisi dosadio samom sebi, batali sve to i nadji neku skvo za trosenje i vremena i kalorija
A moze li 4.4 sa HT-om, trebalo bo da moze samo bi dobio nesto vece temperature. Inace CPU je stvarno super.
:: ovo nije za svaki dan vuce... 4,4 ghz drzim za svaki dan sto i pise u potpisu.. :: :: hladjenje je h70.. :: :: screenshot je uhvacen kada je bio kraj loop-a zato je u tom momentu 26 posto. :: :: ostali znaju sta treba da rade.. paljba koga ne zanima.. a opet... ljubomora je gadna stvar,, :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
:: A moze li 4.4 sa HT-om, trebalo bo da moze samo bi dobio nesto vece temperature :: Inace CPU je stvarno super :: :: :: :: ovo nije za svaki dan vuce... 4,4 ghz drzim za svaki dan sto i pise u potpisu.. :: :: :: :: hladjenje je h70.. :: :: :: :: screenshot je uhvacen kada je bio kraj loop-a zato je u tom momentu 26 posto. :: :: :: :: ostali znaju sta treba da rade.. paljba koga ne zanima.. a opet... ljubomora je gadna stvar,, :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: :: 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL :: :: ATI 585 :: :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: :: NZXT LEXA S NEON MODE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CFT600-14CS CHIEFTE :: :: :: ::
i crysis divlja :D http://img828.imageshack.us/img828/5003/crysis111acatacfhtoff.jpg jel ovo zbog ht off ili novijih drajvera 11.1a nemam pojma.. Ma daaaaaj sta sam ja gubio vreme sa ht, sve igre rade znatno brze bez njega :) 3dmarkovi su za malu nijansu slabiji bez ht jedino...
:: nesto ne vidim napon,verovatno je obrisan.Sta je jos photoshop radio vile znaju? :: :: :: :: http://tinyurl.com/6k9xts :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.