Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec. however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer `CPU Support List` for more information. to mi pise na spec moje maaticne...ga m52s s3p rev 2.0...citao sam da to bas ne utice na perfomance...pa jel moze neko da mi objasni sta to znaci....
:: Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec. however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer `CPU Support List` for more information. to mi pise na spec moje maaticne...ga m52s s3p rev 2.0...citao sam da to bas ne utice na perfomance...pa jel moze neko da mi objasni sta to znaci....
HT - Hyper Transport, bivši FSB, radi se o vezi između komponenti na matičnoj ploči i procesora (memorije, čipset ili samo čip na matičnoj, razni eksterni input/output signali i grafulja). Ukratko, i taj stari HT koji je bio na amd-ovim pločama uveliko prevazilazi potrebe normalne konfiguracije, a kamoli ovaj novi HT3. Tako da - ne gubiš apsolutno ništa, pogotovo nešto što bi hteo da osetiš ili izmeriš - bez quad cross-fire sistema sa dva tri raid niza i ne znam čime još, nećeš stići do toga da te HT u nečemu koči. Stvar je jednostavno bila revolucionarno dobra prema onoj gluposti što je do skora - a srećom više ne - gurao Intel - a zvalo se i zove se FSB - front side bus... tako da je i novi procesor `mala beba` za mogućnosti koje pruža hyper transport 1.1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.