Moj savet je da uzmes CM Hyper 212+. Kosta oko 2500 RSD., kuler koji za male pare daje mnogo. Hladi mi Phenom II X6 1090T @ 4 GHz bez mucenja, temperatura nikad nije presla 50c posle opterecenja.
@Raic, vid` cene, nadam se da ce da bude fino, a s obzirom da je Asetek u pitanju ne verujem, da ce biti neke velike razlike od h50/70 __________________________________________________________ Velg Bort Livet
a mozda xigmatek gaia? rekose ovi u emmiju da bi trebalo da ga nabave krajem meseca, bio je malo manje 2500 kolko ce da bude ne znam, a i sa njom se dobija komplet za montiranje p&p u vidu gumenih srafova i gumenih podmetaca.. a ovo sto daju u atomu ne znam dal ima kit za p&p.. a i gaia daje koji stepen nize temperature.. sta mi preporucujete izmedju ova dva? to su mi nekako glavni konkurentni po budzetu??
Isti kur moj, na oba mogu dva venta, oba idu na ista podnožja i cena je ista. E sad, dao bi Gaji možda stepen-dva prednosti ali ne bi mogao baš da stavim ruku na pocesor za to.
Svejedno, uzmi lepši... a ako baš oćeš lepotu ima i Balder za 3,300din, u pitanju je niklovan Gaja, inače su identični.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: a mozda xigmatek gaia? rekose ovi u emmiju da bi trebalo da ga nabave krajem meseca, bio je malo manje 2500 kolko ce da bude ne znam, a i sa njom se dobija komplet za montiranje p&p u vidu gumenih srafova i gumenih podmetaca.. a ovo sto daju u atomu ne znam dal ima kit za p&p.. a i gaia daje koji stepen nize temperature.. sta mi preporucujete izmedju ova dva? to su mi nekako glavni konkurentni po budzetu? :: ::
:: posto sam u potrazi za necim da ladim i750@3.2 a da ne puknem mnogo, video sam ov :: http://emmi.rs/hladnjaci-cpu-hladnjak-lga775-1156-am3-alpenfohn-panorama.11.html?productId=1296 :: kakva je generalno ova marka :: : Ja takodje uzeo niskog stasa kuler marke CM Vortex Plus, zbog mesta u mom HTPC kućištu, i još ga nisam montirao. Ako mi spusti temp. i za par stepeni biću prezadovoljan, pored činjenice da će valjda biti i malo tiši, što mnogo znači u dnevnoj sobi! .) Ako bude galamio, javiću vam ovde ...
ja bi kao pre gaiu zbog onig gumenih srafova i ulozaka, jer sam pazario dva ona sto idu na 212 standardni (znate o cemu se radi), pa kao tripujem da ce manje da se cuju ako ih `gumiram` i stavim na p&p nego sam ovim coolermasterovim zicama.. a sad vidim da lik na oglasima prodaje scythe mugen 2 za 3k+500din i druga zica za p&p... al mnogo mi to da dajem.. al eto, ko nije primetio oglas, sad zna
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.