Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Servis - problem
STRANA 1 OD 1
gillette Servis - problem 14.01.2011. 14:11 T32687

status: user
broj poruka: 3

Šta bi ste radili da imate ovakvu situaciju:
Laptop neće da se upali iz prvog puta, već iz dvesta i nekog (ako i tad)
Ako ga posle toga ugasite - opet ista priča, čvakanje po start dugmetu do iznemoglosti.

Zovete servis, oni kažu to je chipset.
Vi platite zamenu chipseta (oko 100 eu)
Posle 10 dana, laptop opet neće da upali.
Vi opet u servis, majstor kaže da mora da otkupi istu takvu matičnu ploču, pa da zameni neki deo (na stranu to što ga na prvom pregledu nije dijagnostifikovao)
Sačekate, 15-tak dana, zovete, pitate kakva je situacija, ništa se ne dešava, sačekate 2 meseca, majstor kaže da sada ima 6 matičnih ploča.
O-kej, računam sad će biti sređeno.
Sačekam par dana, zovem, pitam - ništa.
Dođi u tri, zovi u pet, biće sledeće nedelje isl..Pitam - sad imaš 6 ploča, u čemu je problem?
Dobijem odgovor - nije 6 nego 4.
O-kej.
Zovem odem da uzmem makar HD, da presnimim podatke na drugi komp i zatičem opšti haos u radnji.
Svi laptopovi rastureni, čovek ne zna gde je moj HD i nudi mi da uzmem bilo koji (?!)
Ja reko, ajde da ga potražimo, no way.
Zovem sutra, kaže zovi sutra.
Zovem sutra kaže - odustajem od popravke, bezobrazan si, dosadan isl..

Da rezimiram: moji podaci na HD-u stoje u servisu odakle ne mogu da dobijem ni HD ni komp.
Pokrenuo sam tržišnu inpsekciju pa ćemo sada videti, ali za vas info: NIKAD (ali ni slučajno) nemojte da se pređete i odete u servis laptopova u Lominu 5/2. Samo će da vam digne živac, uzme pare a od popravke ništa.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless udjes-izadjes-i gotovo! 14.01.2011. 14:28 #282944

broj poruka: 3241
Ja bih otvorio vrata od servisa,ubacio kasikaru,i zatvorio vrata.Udjes,izadjes -i gotovo.
Mislim da tu ima posla i za policiju.Ali obavezno se obrati medijima-novine RTS hronika,...cisto da izreklamiras retardiranog `servisera` da mu vise u radnju ne udje ni klinac koji deli flajere.Svaka ti cast na zivcima,ja bih ga ubio da mi kaze da je rasturio laptop i da ne moze da ga nadje.Odsekao bih mu uvo i dao bi mu njegovo uvo da ga zvace tri dana,al` ne bi smeo da ga proguta.
Indesit IWC 6083 laundry machine
800 obr/min
6 kg of laundry
1.14 kWh
A class energy saver

bstaletic Zakonska obaveza 14.01.2011. 16:43 #282979

broj poruka: 1889
servisa je da servisitanje izvrshi, ili da kazhu ovo ne mozhe da se popravi evo ti novo. Tako da ti tu imash materijala za inspekciju za zivoz (izvoz se odnosi na materijal za inspekciju, a ne na inspekciju).

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

Mixx ... 14.01.2011. 16:50 #282982

broj poruka: 2931

ko o cemu, bezubi o zvakanju, cackalicama...

toothless :D 14.01.2011. 17:47 #283001

broj poruka: 3241
Treba brate te kvazi servisere sve umlatiti k`o vaske.Ja sam ostavio laptop u servis pre mesec i po dana i juce sam ga podigao jer satro narucili su cip za graficku iz kine i treba da stigne krajem meseca.A taj cip kad stigne,tek onda ce da da ugrade i da vide da li je u njemu problem!?Ovlasceni servis al` za kiseli kupus mozda.Nasao sam lika kome je ispao laptop(isti model) i razbio se,i sad ga prodaje u delove.Graficka-40 evra i to stara nekoliko meseci.A `ovlasceni` mi traze 100 evra za repariranu ili 85 evra za popravku moje!?Evo im patka-meni za 5-10 dana stize grafa za 40 jevreja!Google je keva.
Indesit IWC 6083 laundry machine
800 obr/min
6 kg of laundry
1.14 kWh
A class energy saver

codeus ... 14.01.2011. 18:03 #283004

broj poruka: 4054

imas zivce za medalju ..

danas svaka shusha misli da zna da popravlja laptopove ..

ako za 20 dana max nemogu da vam poprave lap .. odmah idite kod drugog ..
Shomiman Ne mogu,bre,da verujeeeeeem! 14.01.2011. 18:32 #283014

broj poruka: 1187
Koja inspekcija?!?Eeeeeeeej ljudiiiii... ... ...Bezbroj je takvih slucajeva.Iluzorno je pricati
o nekom vidu satisfakcije.`Inspekciji` na primer...Mnogi ovde nisu svesni gde su.Jbmlg. sto li je to tako...

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

ramzesIII Vid i sad 16.01.2011. 14:07 #283818

broj poruka: 1017
Znaci ovako. one osobe sto predlazu bombe i upotrebu sile, mogu da okace macku o rep.
To ne donosi resenje (najverovatnije stvara jos vise problema, odlazak u zatvor,itd..), zakonskim putem ima da se nacekas i da se izlozis troskovima sudjenja parnica i ostalog.
Po mom misljenju trebalo je svaki put da ides sa nekim u servis nikako sam, po mogucstvu malo ozbiljniju uticajnu osobu da nadjes. Svaki put kad ste imali debatu o opravci, imas svedoka, plus imas dodatnu podrsku. Veruj mi ceo zivot sam na balkanu i znam otprilike kako se sa necivilizovanim ljudima polemise.
Sam u tudjoj radnji nemas shanse !!!

ps. jedan drugar je kupio telefon i pokvario ga je, onda je uzeo drugog drugara i poveo ga kao pratnju, e sad ovaj drugi nije znao da je ovaj pokvario telefon i zestoko se borio da ovaj prvi dobije zamenu i naravno uspeli su u zameni. Kapiras poentu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs