Poceo je da se tripuje! Upalim ga i radi dva minuta, zabode i tako moze da stoji dok se baterija ne iscedi! Ugasim ga na dugme i pokusam ponovo da ga upalim ali nema sanse samo crn ekran i tako u nedogled (indikator za stanje ugasen upaljen sija, baterija trepce zeleno, a WLAN sija plavo, treca ne sija)! Ostavim ga par dana (4-5) da odstoji i probam da ga upalim i opet se upali na dve minute i opet ista prica! Po tim upali podrazumevam pokaze sliku, ovako radi al ne daje sliku! Baterija nije probao sam da je izvadim i da ga stavim na punjac isti djavo! Zna li neko sta se desava i kako da sredim?! http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411
Vidi ovako: 80% sanse da ti je maticna otisla, 15% disk, 5% pod ostalo... Nosi u servis. __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Re: Lichi mi na temperature (i ako malo neverovatno)
06.01.2011. 01:29
status: user broj poruka: 1475
Ne, ne... eo primer: nije paljen dva sata i sad ga upalim i podigne se Windows sve sljaka i tako mogu da radim na njemu max dve minute i onda zakuca! Nista tako stoji moze da stoji dok ne iscuri baterija. ja ga ugazism na dugme za paljenje jer ne pomaze nista drugo i pokusam da ga upalim i nista upali se vrte ventilatori, cuje se i HDD ali slike nema! Opet ga ugasim i ostavim 2-3 dana nekad i duze i kad ga upalim opet ista prica! Lupam kad probam da ga palim na razmake od 24 sata nece znaci ponovo oce da pokaze sliku tek kad odstoji par dana! probao sam i na bateriju i na adapter isto vadio HDD probo bez njega isto!
:: Jer se tebi `gasi` kada radi neko vreme, a kada ga pustish da se ohladi on opet radi to neko vreme, shto me je navelo da pomislim da je pregrevanje :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.