Aahahhahhahahahah.... kasno Sale na Kosovo stiže! Sandy Bridge već u prodaji, a čovek se hvali EOL proizvodom kao da se juče pojavio! Hahahahahahhahah....
Glupane mrtvi nagledali smo se i7 testova za skoro 2 godine kako postoji X58 platforma pun kurac, tako da idi kurči se kamenjarkama na netu kako si kupio `nov` komp...
Bože mili, bože...
Lepa ti slika u pozadini da maštaš o vrhu ponude... možda za godinu dana uspeš i to da ugrabiš pa da nam baciš po koji test nečeg već vidjenog 1000 puta. Svi smo nostalgični po pitanju hardvera...
Overclocker koji stavlja C2D na 1.52v
`Heroj` si nema šta... __________________ Scourge of PCBerza
:: Da nije previše ovih 1,325V za GPU? Ako ga držiš tako svaki dan, vremenom će se degradirati. Ako si ga digao samo za bench, onda ok :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: ::
valjda je posle ove teme svima jasno koliko ste vi iskompleksirani idioti.... ali opet.. samo mozete da prihvatite..... da mi popusite kurac... hahahahahahaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa stokooooooooooooooooooooo
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREASE 3X2GB MUSHKIN 1600 CL6 ATI 5850 WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7
Posle ove teme samo potvrdjuješ koliki si imbecil kad se vraćaš i još napušavaš ljude i dalje misleći u svom malenom mozgu da si i dalje u pravu, a mi tebe jadnog eto prozivamo jer nam se hoće...
Nije mi jasno kako te nije sramota više da se pojavljuješ na forumu, jel shvataš koliko si nebitan????
Pravac u Lazu, napravili su ti se kompleksi od `prihvatanja` kurca koliko vidim... Probaj prosto proširenu rečenicu... __________________ Scourge of PCBerza
:: valjda je posle ove teme svima jasno koliko ste vi iskompleksirani idioti.... ali opet.. samo mozete da prihvatite..... da mi popusite kurac... hahahahahaha :: :: aaaaaaaaaaaaaaaaaa stokoooooooooooooooooooo :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREAS :: 3X2GB MUSHKIN 1600 CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: :: :: ::
A pazi mu konfu u kako je napisao u potpisu ne moze decko gore da se lozi...
ASUS P6X58D PREMIUM - EXTREME MEGA DRIVE II!!! INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREASE - MADA FAKA!!!! 3X2GB MUSHKIN 1600 CL6 - THE BEST IN THE WORLD!!! ATI 5850 - READY FOR WINTER(1.32V) WD640GB CAVIAR BLACK 32MB - KICK ASS!!! NZXT LEXA S NEON MODED - TURBO INJECTION!!! MAD CATZ R.A.T. 7 - READY FOR TEST FLIGHT!!!
Ovo je moj predlog za njegov potpis...mislim da ovi atributi tek malo mogu da vam zagolicaju mastu o kako bombasticnim komponentama se tu radi!!! To nema nidje drugde!!!
Potrosio si verujem preko 1500e na tu masinu,a koju ce za mesec dana sabijati masina od 700e,pa ti vidi kolko si ga ispusio...
Kolko ja znam postavio si vec temu,ne shvatam zasto to opet radis na drugom nalogu,zasto su oni iskompleksirani kada samo pokusavaju da ti otvore oci,ides pravo glavom u zid. Ako si vec pri parama,ukljuci mozak,kupi nesto sto zaista vredi,ili izvedi neku PRAVU devojku na veceru...
Kolko ovo ima godina? Vidim da ne zna sloziti prosto prosirenu recenicu sa dva glagola... Ja tebi nista lose nisam rekao ni mislio.. to da ti zelim pomoci stojim pri tome i pomoci cu ako treba i ako postoji mogucnost..
:: vidim da vas vec ima vise koji samo mogu da ga puse! hahahahahahaha crknite idioti :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREAS :: 3X2GB MUSHKIN 1600 CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.