web kamerica koja nepostoji - - FAIRTEC (ALI M5603C) drajveri
STRANA 1 OD 1
Antimatery
web kamerica koja nepostoji - - FAIRTEC (ALI M5603C) drajveri
28.12.2010. 13:59
T32195
status: user broj poruka: 997
Gde ima drajvera za ovo smece, jednom sam je kod drugara naterao da radi sa nekim drajverima bilo je davno, sada nadjem drajvere za ovaj kontroler (ali m5603c) ali dzaba nadje neku kao na slovo bxxxx i nepokazuje sliku itd....
:: Gde ima drajvera za ovo smece, jednom sam je kod drugara naterao da radi sa nekim drajverima bilo je davno, sada nadjem drajvere za ovaj kontroler (ali m5603c) ali dzaba nadje neku kao na slovo bxxxx i nepokazuje sliku itd... :: :: Sistem je XP jel zna neko :: :: :: Sve je relativno !!!
Ovde se najcesce nudi pomoc u slucajevima kad zapnes kod pocetnickih problema. Ti si ocigledno otvorio kameru i nasao chip, znaci razumes se u pretragu hardwera. Moj predlog je da postavis sliku kamere, eventualno neki link koji si ti pronasao, i sve oznake na kameri koje imas ako imas... I da se ponadamo da neko ipak zna neku bazu drivera za webcam. Inace ovde se najcesce vrte oni snc901 itd... chipovi. tako da je ovo tvoje ipak neka egzotika. E da, nadam se da ima dobru sliku pa da ti se isplati trud :)
To sam i probao, ma ok nije problem za controler kog on i nadje ali identifikuje potpuno drugu kamericu, i neradi video, iskreno tragao sam malo sinoc kod drugara, icicu posle pa cu se bolje pozabaviti .
Pitam jel postoji velika verovatnoca da je neko ima a ima i drajvere, pozdrav...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.