Imam, sada vec prastari Big Typhoon lapovan i modovan za 1156 (ne pitajte kako). :) Na je njega namontiran Enermax Magma ventilator. LM, razmisljao sam da pazarim CM Hyper 212+ zbog bolje orijentacije kulera i manjeg zadrzavanja toplog vazduha u kucistu. Eventualno novijeg dizajna i efikasnijeg odvodjenja toplote.
Koje je vas misljenje, ima li vajde da vadim dinosaurusa i kucista? :)
Ok je, nema šta da kukam, nestaje retko a trepće u granicama dobrog ukusa. Više me brine što mi prepotopska veš-mašina u 3 od 5 slučajeva izbaci glavni osigurač kad krene centrifuga.
Ma ko ga jebe, imam onaj produžni sa stabilizatorom i kvalitetno napajanje, ne bi trebalo da bude problema.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
inace zaboravili smo da proverimo moze li to cudo ot tajfuna stati kod mene u kuciste?!?! znas da ja imam chieftec dragon sa onim glomaznim kulerom koji je uvucen barem 2cm u kuciste i smeta pri montiranju vecih kulera. e da i koliko bi vredeo jedan ovakav polovan??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.