Probali smo malo da mu kloknemo komp :).Mada nismo sigurni sa voltazom?U biosu smo namestili u odeljku za procesor,overclock na 20% cini mi se i on je namestio napon i memoriju automatski.graficku smo preko njenog programa(Asus doctor) namestili GPU clock sa 750 na 830 i V na 1.02 kao sto pise u doctoru.E sad posto nismo neki overcloceri,ne znam dal ce da valja ovo na duze staze :)?Sta nam valja ciniti? INFO: http://img690.imageshack.us/i/test1lj.jpg/ temp procesora je u normali 39-42C a u fullu 42-58C odprilike. HEAVEN v2.1: http://img714.imageshack.us/i/heavenv21.jpg/
A shto nisi digao memoriju na grafichkoj nego samo GPU ? Digni memoriiju bar za 200 ... mislim da bi to trebalo da fercera na duze staze..shto se procesora tiche..ok je to..ako ste ishli na Auto overclock 20% ! Pa javi dokle si terao memoriju na grafichkoj
Ma digao bi i memoriju ali ne znam kolko da joj namestim voltazu?Cime bi mogao da proverim stabilnost proc i graficke a i napajanja ako moze?Mora da menja napajanje za neki dan.Nebi trebali puno da se zezamo sa ovim Kinezom :).Slogiracete se kad procitate .)....Zito 450w
Kako si ga klokno istestiraj sa linx-om i prime-om 95!!!Pa prati temperature,Kakvo ti je hladjenje?Nije to mnogo voltaze samo ga drzi ispod 60c pri opterecenju... AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
LoL... kakva crna voltaza za memoriju ??? Ja pricham o memoriji na GRAFICHKOJ! Vidi se da si bash novajlija :D nemoj da chachkash nishta bolje ti :))) Napon za procesor na PLOCHI stavi na AUTO nek sam on namesti..nece mu nishta biti.... a za grafichkU NISHTA ne dirash voltaze...ne treba ti to.... Samo digni MEMORIJU na GRAFICHKOJ a ne na PLOCHI!! c c c
Ja sam drugu isao do 284 fsb na 1,488 napon cpu i oko 3,8 ghz izadje.Zavisi od dosta parametara i komponenti ali8 ako ti je tako stabilan na 3,5 to je sasvim ok!!! AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
@djuroue1 Nisam ga jos pustio na prime 95 ali hocu uskoro...Hladjenje se fabricki kuler i na proc i na grafickoj i jos jedan veliki vent da to sve hladi(stranica je otvorena :). @filni Znam da pricas o memoriji na graf.. :).Nisam toliko lud :).Ma mislio sam na voltazu za graficku(kao u afterburn gde ima da se otkljuca voltage).Na ploci(u biosu) sam dirao samo proc i na auto je voltage(1.400v) a graficku sam digao na 830 GPU a memory na 3400.Radi stabilno,samo jos da ga proverim u prime95.
momci ako ste iz starceva i ako je to asus 4770 kupljena prosle nedenje onda je to moja grafa.... reci cu ti nesto... instaliraj rivutuner, u cfg fajlu prvo pridodaj 4770, proguglad koje oznake i gde treba da pridodas, sa klokom zajebi doktora, sa def voltazama rock stabilna 850/4000 gpu/mem, ako oces preko ovog onda u doktoru prvo setuj voltazu 1.21V i minimiziraj ga a zatim u rivi podizi do 975mhz za gpu, isprva kad nisam imao jako napajanje vec nekog lc420/50 nisam mogao ovako daleko zamenom na jace grafa je prodisala pozz
pa kad uzme napajanje poteraj na 3,7 3,8 na do 1,5v mozes da ides ima mesta gde likovi smatraju da je sve ispod 1,6 ok ali nemoj preterivati...aj pa javi AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
E dobra je karta,nema sta :).Oce da kupi napajanje za neki dan.Sad je malo testiramo.Aj probacu ovo sto ste predlozili...Al mi se ne ide na 975!!! :).Malo cemo da je probamo,nista specijalno...
Kloknu cu je sutra.Isli smo do 830 za Gpu i 3400 za mem.Necemo da experimentisemo sad,sa ovim napajanjem.Kad kupi drugo,mozda ce da probam malo,ali nece da ga drzi za svaki dan :).Mada valja malo da se klokne,extra je graficka.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.