Sta mi se desilo: Upalio sam komp i sve je normalno radilo dok nisam stavio citac kartica i onda mi se samo pojavio crn ekran! Restartovao sam ga par puta, ocita bios i kad treba da pocne da dize wind on nista. Stavljao sam drugo napajanje, reko mozda nedaje prave napone, restartovao sam bios, probao sa win cd-om, hirensom i nista! To sam sve pronasao na google-u (kao moguca resenja) pa reko aj da probam! Sta da radim sad?
probaj prvo sa baterijom BIOSA,mrdni je malo vidi da nije do nje,ako nije to, onda sistem eliminacije ....RAM,Procesor,Grafa.... tesko sa daljine dati dijagnozu.
Sve je moguce,probaj ako imas neki drugi hard,prikaci pa vidi....mada... morala bi ploca da digne BIOS. jos nesto,ako je tastatura poluispravna isto nece da digne BIOS,skoro mi se to desilo.
Probaj da upalis bez rama pa ako ti ploca to prijavljuje onda je ona verovatno uredu. Probaj sa drugim kablovima za hdd, a ima i onaj stari stos kad ti se spoje ploca i kuciste, pa se komp zaglupi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.