Da se nekome nije desavalo da se pes 11 zakoci pa posle par sekundi nastavi tako sto ubrzano odradi ono sto je u medjuvremenu proslo od igre i onda nastavi normalnom brzinom? Nije graficka,ne zakucava se i ne restartuje se drajver provereno il je igra il je klok iako je prosao prime 8h i 1h linx.Kad vratim klok radi al se posle i na njemu zakucava a u medjuvremenu sam i reinstal pes i brisao patcheve i radilo je samo jednom bez ikakvih patcheva onako sa jadnim grbovima i ekipama... AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
nije av gasio sam zaboravih da pomenem.Ispostavilo se da je usb wireless adapter koji kad je ubacen pravi problem.E sad dal je do usb ili konkretno do wireless-a to cu kasnije utvrditi.A pre mi je i wireless mis seckao mada oni znaju da prave probleme ali ovo za wireless antenicu mi nije jasno.Mada sad se setih da je i pre jednom ovako brljao kad je bio drugi jojstick ukljucen.Da nije zbog toga sto je 5 stvari na usb prikljuceno pa preoptereti usb granu?Sve je moguce,a mozda je samo taj usb port felerican.A sto se tice orginala i ja bih voleo da imam pare pa da kupim.Neki ljudi mnogo vole da likuju a ne da iskuliraju ako ne mogu da pomognu. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.