To zavisi od mnogo chega..kad ce ljudi vishe to da nauche..od napajanja,hladjenja,ploche, i pogotovo od procesora samog... to niko ziv ne moze da ti kaze koliko moze...teraj sam..pa vidi do kad radi stabilno i to je to ... pa malo google i tako to... chisto da vidish shta ima tu! Ja kazem da moze do 2.6 neko kaze da moze do 3.2 neko do 2.8.... Ne znam stvarno kako mislite da vam neko odgovori na to! za pochetak..da ti pomognem...napajanje ti tuga,a grafichku nisi napisao koju imash tako da niko ne moze da zna koliko ona vuche... jedino ako imash integrushu u shta chisto sumnjam.Srecno!
To je konfa od drugara pa ga interesuje koliko bi mogao da se klokne, znam ja za sve od cega zavisi, nego sam mislio da li je neko imao takvu slicnu konf pa da kaze koliko je dobio, ako ne dobija nista mnogo da ga nediram, posto vidite da napajanje nije nesto...
Pa diraj..shta ima veze...opet kazem..ljudi sa istim konfiguracijama... nikad ..tj. retkooo kad imaju iste rezultate...... dizi malo po malo..pa dokle stignesh..lashe ti je tako
imam sicnu konfiguraciju, i eto, oc sam procesor sa 2ghz na 3, dakle za citav gigaherz, a moglo bi i jos posto mi ostalo lufta do 1.5v... samo vise puta sam citao da ploca ima losu naponsku i nemam nesto puno volje da teram dalje. glavna razlika je da ti imas kinesko office napajanje od realnih recimo 200-300 vati, a ja silverstona od 850w. mada je klok i bio tu jos dok sam ima coolermaster 500w extreme power. na tom sto ti imas ne bih se bas puno igrao. takodje obrati i paznju na to da sve zavisi i od srece, dakle nista ne garantuje da ces uopste i moci da oc taj proc (ako si baksuz). nadam se da ti je ovo koliko toliko pomoglo.:)
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :) wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
:: To je konfa od drugara pa ga interesuje koliko bi mogao da se klokne, znam ja za sve od cega zavisi, nego sam mislio da li je neko imao takvu slicnu konf pa da kaze koliko je dobio, ako ne dobija nista mnogo da ga nediram, posto vidite da napajanje nije nesto.. :: :: Grafika je GeForce 8600GT 256mb 128bi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.