Imam hyper 101 sa 4 pi konektor ventilatorom. Veoma je brza pri startanju ,cak 3600 obrtaja, pa bi htjeo da to malo smanjim. Sta gledam u biosu, kako bi se trebala zvati ta podesavanja. Kada ih nadjem, ostalo znam, save changes and exit. Jel tako.
koja ploca,procesor?Ako je amd imas cool i quiet da enable i nadji podesavanje kad da se startuje i tu imas opcije prva temperatura je za start a druga za max broj obrtaja.Znaci kod mene je 40c prva i sve do 40 radi nd 2000obrtaja i tih je a kad predje 40 povecava se polako broj obrtaja a druga cifra mi je 50 i kad cpu predje 50c kuler pocinje max br obrtaja.Ti tebi podesi kako ti odgovara. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz Asus M4A785TD-V-EVO Mushkin 2x2 gb 2000mhz Gigabyte GTX 260OC Hitachi 250gb Sky Star 2 Xigmatek 700w
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.