I onda zalupa sve zivo na kompu. Ja udjem na D particiju, on mi sam ulazi gde stigne, otvori 5 prozora odjednom sam od sebe. Cak mi ni scrol na misu tada ne radi! :/
I da kada kliknem na to `open command window here` izbaci mi ovo:
Jesam brate, evo izgleda sam resio. Ja nisam normalan! :D Bilo mi u biosu namesteno da se butuje preko flopi-a, ne znam na koju foru. :/ I to je izgleda bagovalo sve zivo! :D
ja sam imao bios u kome je default za 1st boot device bio floppy i nije podizalo sistem jer floppy not found naravno.Tako da nije to tvoj problem osim ako imas floppy onda je sve moguce. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz Asus M4A785TD-V-EVO Mushkin 2x2 gb 2000mhz Gigabyte GTX 260OC Hitachi 250gb Sky Star 2 Xigmatek 700w
pa kakva ti to ploca i bios kad nece ako nema floppy, da predje na sledecu stavku sa koje da bootuje!? msm ja sam stavio prvi boot device cd, pa onda hdd, floppy je odstranjen :) A neki put sam i probao i flesh(ili kako se vec zvase opcija) pa cd, pa hdd i onda ide redom i trazi boot, i kad nadje koji je prvi onda bootuje, nzm :/
@tole prvi put da procitam da se ubaguje na takav nacin win, kad se vec podigao sistem, msm neverovatno, ali nista me ne cudi sa ovim windowsima :)
:: :: ja sam imao bios u kome je default za 1st boot device bio floppy i nije podizalo sistem jer floppy not found naravno.Tako da nije to tvoj problem osim ako imas floppy onda je sve moguce :: AMD Athlon II X4 630 3,2gh :: Asus M4A785TD-V-EV :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: Gigabyte GTX 260O :: Hitachi 250gb :: Sky Star :: Xigmatek 700w :: ::
... obično se radi o ženama bujnijeg poprsja ili moralno popuštenog poprsja, koje je pritislo tastaturu, pa, usled haotičnih komandi sa hid uređaja, winblows biva zbunjen, sluđen, blesav do neprepoznatljivosti. Nekad, hoće i grisine i nesquik ako se prospu po tastaturi, da daju iste pokazatelje... A, naročito razglavljeni kontakti na PS/2 priključcima tastature i miša, pa se malo mrdne i ono radi kod sledećeg boot-ovanja, pošto, winblows nikada ne može - jer ne može ni bios - bez ponovnog procesa prepoznavanja uređaja prilikom boot sekvence, da prepozna ima li ili nema tastaturu.... a to sa flopijem, to je kanda Milan Tarot T`s&T`s... fali smo majoneza na glavi. Pre si prilikom čačkanja kućišta napravio nehotice potreban kontakt... Naravno, i propali kontakti na mišu ili tastaturi, proizvode nasumične impulse i zbunjuju OS dajući sulude efekte. Imam dva WOP-32 A4Tech-a koji su nakon godina i godina drndanja, tako crkli....
Znaci, opet mi se ovo desilo. Nemam flopi tako da nije do toga tj. ne moze biti do toga ako ga ne posedujem, jel tako? Sledece je to da sam spyware doctor-om odradio i nije nasao nista... Ne znam zbog cega baguje.. Inace kada promenim ime nekom fajlu ikonici ili bilo cemu, on mi na desni klik tamo u opcijama ubaci undo rename! wtf to mi nikada nije bilo tako... Nesto se strasno zabagovalo :/
format a ako neces format onda kaspersky internet security 2011. Rekoh ja da nije flopy...Imas virus verovatno koji se ubacio u sistem,pitanje da ti i kasperski ne izblokira.Jesi instalirao sta direktno s neta tipa scan and speed up your pc or something like that?Ako jesi odma format,pa KIS pa full scan pa tek onda programi itd. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz Asus M4A785TD-V-EVO Mushkin 2x2 gb 2000mhz Gigabyte GTX 260OC Hitachi 250gb Sky Star 2 Xigmatek 700w
This PowerToy adds an `Open Command Window Here` context menu option on file system folders, giving you a quick way to open a command window (cmd.exe) pointing at the selected folder.
Ovo sve ima veze sa mojim problemom. Napredna igracka? Ma daj... Kako da uklonim to govno da mi se ne pojavljuje vise :/ I ovo da sam bira fasciklu O DA! Kliknem na desktop bilo gde, on mi sam oznaci neku ikonicu cak i vise njih.... Strasne stvari :/
:: Ovo sve ima veze sa mojim problemom. Napredna igracka? Ma daj... Kako da uklonim to govno da mi se ne pojavljuje vise :/ I ovo da sam bira fasciklu O DA! Kliknem na desktop bilo gde, on mi sam oznaci neku ikonicu cak i vise njih.... Strasne stvari : :: ::
Ovo `Turn on Sticky Keys` mi je vec bilo remove.. Samo mi reci sta radim sa ovim zip fajlom? Jel kopiram negde sve, ili treba posebno neki fajl... Posto ne znam :) (: :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.