Mec godine ili bolje receno spektakl godine pocinje!Sve je rasprodato, nervoza je prisutna kod svih.Borba ce trajati svih 15 rundi to je neizbezno, da li ce se isplatiti sav njihov trud i ulozeno vreme za titulu novog sampiona medju vazdusnim kulerima! Bice tesko,ali nema predaje..
Bilo kako bilo, ova borba ne mora da znaci i konacnog pobednika!Na kraju ovog meca svako ce imati svog favorita bilo da je pobedio ili izgubio.Nijanse su u pitanju,zar ne?:)
Po meni definitivno oba imaju `kickass` ocenu!Sta vi mislite?
Skroz si u pravu,nisam zaboravio na Prolimatech!Treba sacekati krajnju ocenu ovih kulera zajedno sa Venomous X,Super Mega.. Ja sam isto za bestbuy varijantu,al` na kraju ipak moras da se izujes za performanse! :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.