POz...imao sam plocu ga720 us3, zamenio sam zbog ddr3 memorije za GA-870A-UD3, imam problem kompatibilnosti Gigabyte ploce i Memorija DIMM DDR3 2x2GB 1600Mhz Mushkin Silverline Stiletto CL7, 9969, desava se da mi pucaju programi, a komsiji koji ima intel platformu pucaju vise nego meni na istoj memoriji, da li mislite da je u pitanju nekompatibilnost ploce i memorije ili je neispravna? inace memtest86 je nasao 8 greski. Koju drugu memoriju bi mi preporucili za gore navedenu ploču? pozzzzzzz
podesi u biosu dramvoltage umesto normal na 1.65V kao što ti je potrebno za tvoju memoriju pa onda probaj. Isti problem sam ja imao sa black dragon 1600 ddr3 3x2gb i asus m4a785t-m, dok nisam namestio napon u biosu (inače je bio auto po default-u) memtest je prijavljivao dva neispravna modula, računar se resetovao i palio plavi ekran ( a memorija i ploča su bile nove tek kupljene)
Palo mi je to na pamet, stavio sam 1,64, nema opcije 1,65, pustio sam memtest da radi cele noci, 35 testova je odradio i nije nasao nijednu gresku! HVala i pozzzzzz
:: :: podesi u biosu dramvoltage umesto normal na 1.65V kao što ti je potrebno za tvoju memoriju pa onda probaj. Isti problem sam ja imao sa black dragon 1600 ddr3 3x2gb i asus m4a785t-m, dok nisam namestio napon u biosu (inače je bio auto po default-u) memtest je prijavljivao dva neispravna modula, računar se resetovao i palio plavi ekran ( a memorija i ploča su bile nove tek kupljene)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.