Imam sledeci problem dobio sam od btata iz Austrije misa, MSI GS-501. Jako lep i mocan mis.(za drzanje u saci). Problem jo to sto iako instaliram drajvere ili ne xp ga odmah nadje i sve radi ali problem je u levom kliku. Da li ja kliknem na levi ili desni klik uvek radi kao da stiskam desni. (Znate ono na desktopu kad stisnete desni klik npr. za propertis i ostale opcije. U opcijama u control panelu u mouse properties ima opcija button configuration. kad promenim switch primary button. Levi klik radi ispravno na desni , a desni lepo radi na levi. Al cim iskljucim to opet desni klik na obe strane. Kako da resim ovaj slucaj. Unapred hvala
Ili, pogledaj u podešavanju miša, kad ima custom drajvere, onda je verovatno moguće dodavati funkcije tasterima miša, mogu li se i ti osnovni podešavati.... počni od control panela ili od ikonice uz tray - sat za taj MSI. MSI i optika, opet? .... zar im nije bilo dosta što su pravili CD-RW I DVD-RW najgore u univerzumu?
Pa zar niko nema bar neki program da mi posavetuje ako moze softverski da se resi. Otvorio sam mis fleet kabal je izmedje gornje i donje ploce, nisam nista cackao vratio sam sve na kako je bilo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.