Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Mis MSI GS-501
STRANA 1 OD 1
kisanti Mis MSI GS-501 20.11.2010. 15:09 T31098

status: user
broj poruka: 222

Imam sledeci problem dobio sam od btata iz Austrije misa, MSI GS-501. Jako lep i mocan mis.(za drzanje u saci). Problem jo to sto iako instaliram drajvere ili ne xp ga odmah nadje i sve radi ali problem je u levom kliku. Da li ja kliknem na levi ili desni klik uvek radi kao da stiskam desni. (Znate ono na desktopu kad stisnete desni klik npr. za propertis i ostale opcije. U opcijama u control panelu u mouse properties ima opcija button configuration. kad promenim switch primary button. Levi klik radi ispravno na desni , a desni lepo radi na levi. Al cim iskljucim to opet desni klik na obe strane. Kako da resim ovaj slucaj. Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko MSI 20.11.2010. 15:51 #264421

broj poruka: 6650
Vrati starog miša. A MSI ti pokloni nekom drugom.

Ili, pogledaj u podešavanju miša, kad ima custom drajvere, onda je verovatno moguće dodavati funkcije tasterima miša, mogu li se i ti osnovni podešavati.... počni od control panela ili od ikonice uz tray - sat za taj MSI.
MSI i optika, opet? .... zar im nije bilo dosta što su pravili CD-RW I DVD-RW najgore u univerzumu?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

kisanti uuuu 20.11.2010. 19:41 #264534

broj poruka: 222

Pa zar niko nema bar neki program da mi posavetuje ako moze softverski da se resi. Otvorio sam mis fleet kabal je izmedje gornje i donje ploce, nisam nista cackao vratio sam sve na kako je bilo.
raic Jebo te bog, staviše mu dva desna tastera 20.11.2010. 19:57 #264550

broj poruka: 9006
Reko ti je pisko da instaliraš softver (program) sa cd-a koji si dobio uz miša i da tamo pokušaš levom tasteru da dodeliš funkciju levog tastera.

Ako to ne uspe, probaj da dodeliš funkciju levog desnom tasteru a levom desnog pa ih obrni u windowsu.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs