Koliko vati ima DREMEL ili koliko vati treba da ima neka takva mini brusilica da bi sekla metal od kucista i aluminijum, ako zna neko tacno, jer sam ja vidjao neke od 150w dal je to malo ili dovoljno?
sto ti je fora sa naslovom... da si ikad prilikom registracije na bilo kom forumu procitao pravila ponasanja, znao bi da je osnovno da se prilikom postavljanja nove teme u naslovu iste nagovesti o cemu se radi, napr. `molim preporuku za brusilicu za modovanje` kako bi osali clanovi znali o cemu se radi. ovako svi moraju da otvore temu (kad bolje razmislim, mozda si to i hteo), a ako neko koristi pretragu po naslovu, tvoju temu nikad nece uspeti da iskopa.
Milsim da ti glavnu ulogu igra kamen za secenje ali samo mislim :D malo iskustva sa brusilicom jedino sto sam sekao su bile stolice :D sa brusilicom enhel sa buvljaka tipa 2000-3000dinara i garancija 2-3godine sasvim dovoljno
ono, moze svaka brusilica i svaki kamen da sece sve, samo ce da smori opasno ako nema snage. mada lim od kucista i nije bogznakakav izazov ni za turpiju sa 1 konjskom snagom @pisko: bravo, ludaku ludi !!! AXAXAXAA!!
:: Milsim da ti glavnu ulogu igra kamen za secenje ali samo mislim : :: malo iskustva sa brusilicom jedino sto sam sekao su bile stolice : :: sa brusilicom enhel sa buvljaka tipa 2000-3000dinara i garancija 2-3godine sasvim dovoljno
Chieftek je debeo dosta, neke tanje koje rukom savijes mozes da izrezbaris i makazicama za nokte :)
:: ono, moze svaka brusilica i svaki kamen da sece sve, samo ce da smori opasno ako nema snage. mada lim od kucista i nije bogznakakav izazov ni za turpiju sa 1 konjskom snago :: @pisko: bravo, ludaku ludi !!! AXAXAXAA!! :: :: __________________________________________________________________ :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: Milsim da ti glavnu ulogu igra kamen za secenje ali samo mislim : :: :: malo iskustva sa brusilicom jedino sto sam sekao su bile stolice : :: :: sa brusilicom enhel sa buvljaka tipa 2000-3000dinara i garancija 2-3godine sasvim dovoljno
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.