Monitor prilikom paljenja blago treperi, i nakon kratkog vremena (oko 5s), se ugasi. Kada se upali i ugasi, desava se isto. Probao sam da upalim monitor nezavisno od racunara, i isti je slucaj, tako da ne bi trebalo da je kabel u pitanju. Ako ima neku ideju, hvala unapred
Napajanje 95% ! Servis ORIGINALI je u NS. U BG samo odneses u petak (svaki dan roba ide tamo-vamo) i dodjes u sredu po ispravan monitr. Bar je tako meni bilo, na popravljeni deo je garancija 6 meseci. Nisam siguran al mislim da sam platio 2800 din.
Pozadinsko osvetljenje 99%. Upali komp i pusti da se podigne sistem, a onda uzmi monitor i okrecji ga pa probaj da vidis skroz bledu sliku pod nekim uglom. Ako se nazire slika to je pozadinsko osvetljenje, popravka nije mnogo skupa, mada se nadam da je monitor u garanciji.
samo za LG monitore .. ako se nekim slucaje prebace u flikering mode ... stisni ALT+F4 na tastaturi i spritisni POWER na LG-u .. drzi dok neizadje dim .. tako se prebacuje iz flickering u death mode..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.