kucaj u guglu v6gt review pa vidi ako ti se svidja vozi, inace tu ti je razlika 1-2c, a cena po vise desetina evra moze da odskace, ja imam megahalems na PII 940 i super hladi, stavio sam fan sa CM hyper 212 koju sam davno imao
NH-D14 je trenutno najbolju vazdusni kuler,ali za 955 ti sigurno ne treba nista toliko jako... Ono sto sam ja za sebe trazio je tisina i dobro hladjenje i uzeo sam NH-U12P...Moj i7 920 D0 drzi na 4.0GHz ispod 70 stepeni u full loadu,a sa boks kulerom je na difoltnih 2.67GHz temperatura prelazila 80 stepeni...Eto koji je dobitak...Naravno i7 ne moze da se poredi sa Fenomima jer se greje mnogo vise od bilo kog AMDa.
Ma sta ti ko rekao ovaj kuler vredi svaku paru...Noctua NH-U12P ce ti ohladiti i prehladiti tog fenoma,a ni sa otvorenim kucistem ga neces cuti. Svaka preporuka.
Da..da..To je odlican fan.E vidis na V6 GT su stavili novu generaciju fana sa iskrivoljenim elisama i imaju bolji air pressure. Evo ima i review na benchu i slike :
:: NH-D14 je trenutno najbolju vazdusni kuler,ali za 955 ti sigurno ne treba nista toliko jako.. :: Ono sto sam ja za sebe trazio je tisina i dobro hladjenje i uzeo sam NH-U12P...Moj i7 920 D0 drzi na 4.0GHz ispod 70 stepeni u full loadu,a sa boks kulerom je na difoltnih 2.67GHz temperatura prelazila 80 stepeni...Eto koji je dobitak...Naravno i7 ne moze da se poredi sa Fenomima jer se greje mnogo vise od bilo kog AMDa :: :: Ma sta ti ko rekao ovaj kuler vredi svaku paru...Noctua NH-U12P ce ti ohladiti i prehladiti tog fenoma,a ni sa otvorenim kucistem ga neces cuti :: Svaka preporuka :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: gde da kupim taj nh-u12p.vidim da ga nema u prodaji.sta mislis o Nije ga bilo ni kad sam ga ja trazio,ali sam hteo bas njega i narucio sam ga u Gigatronu...Sacekao desetak dana i stigao je.
Svi Noctua kuleri su projektovani da budu veoma tihi i svi su vrhunske izrade...Moje licno misljenje je da ce ti svaki kuler koji ima 12icu vent odlicno zavrsiti posao jer PII 955 nije vruc procesor.
Nikad nisam imao c12do i ne znam kako hladi...Ali proveri da se nisi zbunio posto je na Noctua kulerima DO oznaka za Dual Opteron tj kuler za uparene serverske procesore(DX je Dual Xeon).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.