pozz ljudi...imam problem sa kompom...ovako...juce sam uzeo novu maticnu,(m2n mx se plus), i graficku gt220. na maticnu sam stavio procesor koji sam imao na starom agp kompu, athlon 64 x2 4400+ 2.3 brisbane...i memoriju transcend 1gb 667mhz i jenu kingstonovu 512mb 667mhz, hdd 80gb...Komp mi sluzi za razne stvari,malo igranje,vise interent i filmovi... Kad sam ga testirao u igricama,komp je radio besprekorno,citavo vece...medjutim cim izadjem iz igrice,radim nesto na netu,ili otvorim neki fajl,ponekad se zapuca!!!!! slika ostane kakva je bila,nema ono da se ugasi monitor ili nesto,cisto se zapuca i to je to!!!!!!!i posle moram da ga restartujem...Kablove sam proverio,prodrmao,nista,i tako se zapucava ponekad...Imam speedfan i vidim da nije do temperature jer su sve strelice na dole tj. sve male temperature...(grafa +-30c,cpu 27-35c,itd...jedino mi hard malo zaostaje temperatura je 40c...) Ne verujem da je do drajvera,jer igrice rade...Pa me interesuje vase misljenje...Dal bi se problem resio reinstalaciom windowsa???????????
Imao sam vrlo istu situaciju na jednoj M2N-Sli ploci(to jest 3 komada kada su mi menjali u servisu) Probaj ovo, nadji O&O defrag, i pusti ga da radi, odmah posle ukljucenja kompa. Ako ti tad zapuca, onda kontroler za hardove na ploci ne valja.
koristim ata kabal...imam na maticnoj sata al na hardu nemam sata prikljucak... a sta radi u stvari taj o&o defrag??? skino sam ga,stavio sam ga da radi,nesto sporo radi al idee...
koristim ata kabal...imam na maticnoj sata al na hardu nemam sata prikljucak... a sta radi u stvari taj o&o defrag??? skino sam ga,stavio sam ga da radi,nesto sporo radi al idee...
menjao sam je za agp plocu... stvarno ne kontam...nisam reinstalirao windows...jel treba?????menjo sam plocu al nisam reinstalirao sistem....jel to greska?????
fala ljudi...vidis...to nisam znao... medjutim,sad sam promenio ata kabal,imao sam rezervni,i cudi me sto se nezapucava,jer sam vec dosta na netu i googlujem i sad radi ok...Sad cu malo kasnije da reinstaliram windows... Interesuje me jos nesto...jel bi mogo na moju konfiguraciju da inst. win7???? jel bi radile igrice????tesko jel????
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.