interesuje me za vodeno pw850i. jos nisam kupio, ali posto nikako ne mogu da nahvatam h50/megahalem/true black moracu ovo da uzmem u kombinaciji sa ocz hydroflow i dva radijatora. nadam se da ce da vrsi posao. onako `fabricki` nece sigurno.
interesuje mi bilo koji, ali da nije skupo. najbolje kao onaj sto ide uz hladjenje, znaci radijator i jedan vent, a ne oni ogromni sa dva/tri venta posto su skupi ko djavo.
Stize mi na test CM V6 GT! Isti cooler se pokazao bolje od Magahalems-a.testirali momci na http://www.hardwarecanucks.com/ .. Odao sam ti tajnu koji je cooler najbolji u tom rangu do 55 Eur! Na TT sistem koji si planirao ne mozes da vrsis upgrade jer je pumpa preslaba.Gubis samo performanse.Inace taj TT sistem je vec prevazidjen i smesan u odnosu na neka ozbiljnija vazdusna resenja..Jedino sto sad vrsi funkciju u tom obliku je Corsair H50 i nista vise.Sve ostalo je u domenu profi vodenog hladjenja koje nije ispod 200 i kusur jevreja.
Dobar je V6, samo zašto li su morali da ga prave kao za decu auto-moto manijake, sreća pa bar može da se isključi led na poklopcu za gorivo da ne privlači pažnju, još ti samo fali da neki bilmez stvarno sipa bezolovni...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Stize mi na test CM V6 GT :: Isti cooler se pokazao bolje od Magahalems-a.testirali momci na http://www.hardwarecanucks.com/ . :: Odao sam ti tajnu koji je cooler najbolji u tom rangu do 55 Eur :: Na TT sistem koji si planirao ne mozes da vrsis upgrade jer je pumpa preslaba.Gubis samo performanse.Inace taj TT sistem je vec prevazidjen i smesan u odnosu na neka ozbiljnija vazdusna resenja..Jedino sto sad vrsi funkciju u tom obliku je Corsair H50 i nista vise.Sve ostalo je u domenu profi vodenog hladjenja koje nije ispod 200 i kusur jevreja ::
Ahahahaa...Koji si ti car.Sta kaze,da sipa bezolovni :) Vrh.. Pa pazi,sad je moda da sve bljesti :),ako pogledas statistiku na netu ljudi vole led svetla mada svakako to moze da se iskljuci.No inace Cooler je lep,videces,bacicu slike.A ima i dva Fana sa iskrivljenim elisama ,novi model venta by CM i rade opasno posao. Stvarno nisam nasao nesto tako za te novce da daje takve performanse. Recimo ovaj GT V6 je dosta bolji od CM V8 koji je skuplji..Dzaba mu i ona dva pasivna coole-ra sa strane kad je jedan vent u sredini koji se muci. V6 GT moze vecu disipaciju da iznese.Ne reklamiram,samo kazem da je stvarno dobar cooler a jos je i pristupacan.
:: Dobar je V6, samo zašto li su morali da ga prave kao za decu auto-moto manijake, sreća pa bar može da se isključi led na poklopcu za gorivo da ne privlači pažnju, još ti samo fali da neki bilmez stvarno sipa bezolovni.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Stize mi na test CM V6 GT :: :: Isti cooler se pokazao bolje od Magahalems-a.testirali momci na http://www.hardwarecanucks.com/ . :: :: Odao sam ti tajnu koji je cooler najbolji u tom rangu do 55 Eur :: :: Na TT sistem koji si planirao ne mozes da vrsis upgrade jer je pumpa preslaba.Gubis samo performanse.Inace taj TT sistem je vec prevazidjen i smesan u odnosu na neka ozbiljnija vazdusna resenja..Jedino sto sad vrsi funkciju u tom obliku je Corsair H50 i nista vise.Sve ostalo je u domenu profi vodenog hladjenja koje nije ispod 200 i kusur jevreja :: :: ::
sad cu da pogledam po testovima kakav je jes da nije najlepsi ali ako ladi bolje od megahalema nema veze :) a cak i sa nekim elegantnim led-om moze da bude lepo... hvala za info, sad cu da pogledam po netu :)
edit: druze da si ti meni ziv i zdrav :D nasao sam za 6200 (sa popustom ako ide za kes je za 5700-800din, tako da je to odlicno) ako ide i montaza sa am3, uzecu 100% video sam slike uzivo i svidja mi se
i just mounted my cooler but i think somethings is wrong.. I have a i7 965 clock to 4ghz and the temp goes up to 90degree very fast. Could it be that i have put a bit little thermal grease on the cpu? its not as much as what you put on..
and did your cooler wobble a bit when you touched it?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.