Ok drugari imam sledeci problem. Kada ukljucim cpu-z, vrednost na defoltu mi je 2,7ghz ali posle nekog kraceg vremena mnozioc mi se automatski vrati na 6,5 i vrednost padne na 1,3 ghz. u biosu povecam vrednost na 17,5 dobijem 3,4ghz to mi je bio klok za kumu 7750be koji je radio opusteno dok sam imao xp operativni sistem ali sada ne znam zasto mi u win 7 stalno posle par minuta padne automatski mnozioc.
OD OSTALIH KOMPONENTI imam Ploca asus m3n78-cm, culer za kumu tx lc 600w ati sharpphire 4870 512 mb, 2x1gb kingston hyper 1066. u sustini kako god da setujem cpu vrednost uvek padne na 1.3ghz
Ne isključuj ništa jebo te b.... Tako treba da radi. Ljudi se razbiše da naprave qool`n`quiet tehnologiju, da se manje greje proc, da štedi struju, zelena planeta, ali, ti bi to da isključiš. Šta ti to smeta? Kad ti treba procesor, on se sam nasvira na punu frekvenciju, u suprotnom: kulira. Da li bi ti majke ti, palo na pamet da kad kupiš novi BMW, da odmah iščupaš nešto iz motora i prespojiš, jer šta znaju Švabe šta je motor...? Ne znam zašto neuki ljudi imaju poriv da nešto čačkaju neprestano izbezumljeni što sve radi kako treba bez njihove pomoći? Zbog toga je microsoft morao da zaštiti sistemske fajlove jer su neuki u win98 malo-malo pa `brisali neke nepotrebne fajlove i čistili smeće` i skenjavali windows... Daklem, ostavi to kako jeste. Ako si baš radoznao, pročitaj na srpskom članke šta je to qool`n`quiet, i, shvati da je ne sve ok, nego sve je super.
Jos jedan poen za Piska.Nego da Vi priuptam,zasto na xp-u ne radi CQ,skinuo,instalirao,podesio u biosu...ali uvek radi na max-u.Nisu mi nekakve temperature,ali posto mi je comp tik to tintare kada spavam i to jos bez kucista,pa bih jos malo utulio kuler,stim da ce raditi na mizernoj brzini,nece se ni grejati na nekih 500rpm.I ovako mi je neverovatno tih,ali moze to jos:)
:: Jos jedan poen za Piska.Nego da Vi priuptam,zasto na xp-u ne radi CQ,skinuo,instalirao,podesio u biosu...ali uvek radi na max-u.Nisu mi nekakve temperature,ali posto mi je comp tik to tintare kada spavam i to jos bez kucista,pa bih jos malo utulio kuler,stim da ce raditi na mizernoj brzini,nece se ni grejati na nekih 500rpm.I ovako mi je neverovatno tih,ali moze to jos: :: :: Gyga M52L-S3P & PII x2 545 3.0Gh :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
:: Mislim da ti u biosu nije namešteno, proččkaj malo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Jos jedan poen za Piska.Nego da Vi priuptam,zasto na xp-u ne radi CQ,skinuo,instalirao,podesio u biosu...ali uvek radi na max-u.Nisu mi nekakve temperature,ali posto mi je comp tik to tintare kada spavam i to jos bez kucista,pa bih jos malo utulio kuler,stim da ce raditi na mizernoj brzini,nece se ni grejati na nekih 500rpm.I ovako mi je neverovatno tih,ali moze to jos: :: :: :: :: Gyga M52L-S3P & PII x2 545 3.0Gh :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
:: http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=11&threadid=9941 :: :: Mislim da te kolje ono pošljednje, power management :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
zamisli da svog imaginarnog bmw-a teraš stalno na 5000obrtaja. Što bi to bilo kul... support normality
:: Ne isključuj ništa jebo te b.... Tako treba da radi. Ljudi se razbiše da naprave qool`n`quiet tehnologiju, da se manje greje proc, da štedi struju, zelena planeta, ali, ti bi to da isključiš. Šta ti to smeta? Kad ti treba procesor, on se sam nasvira na punu frekvenciju, u suprotnom: kulira. Da li bi ti majke ti, palo na pamet da kad kupiš novi BMW, da odmah iščupaš nešto iz motora i prespojiš, jer šta znaju Švabe šta je motor... :: Ne znam zašto neuki ljudi imaju poriv da nešto čačkaju neprestano izbezumljeni što sve radi kako treba bez njihove pomoći? Zbog toga je microsoft morao da zaštiti sistemske fajlove jer su neuki u win98 malo-malo pa `brisali neke nepotrebne fajlove i čistili smeće` i skenjavali windows... :: Daklem, ostavi to kako jeste. Ako si baš radoznao, pročitaj na srpskom članke šta je to qool`n`quiet, i, shvati da je ne sve ok, nego sve je super :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Bla bla ja volim da mi komp radi uvek punom parom jer se grejen uz pomoc njega odrzavam uvek blizu 70 c temp jer me to pali tako vozim i motor jer nespustam nikad ispod 9k rpm svidja mi se taj hard core stil struju neplacam jer nemam scim dinkicu sam dao sve pa me zabole. kada idem u pakao nek to bude za sve pare. Uskoro ce i ta struja prestati. Svakako opasna zima dolazi Zona sumraka kazem vam, A ti pisko brzo u DS da se prijavis kao odbornik.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.