hahahahah. aj da vidimo razlog zbog koga si resio da kupis laptop???? i zasto si resio da das novac za laptop.???? da ne ulazimo u to odakle ti novac.???? LJudi pomozite coveku ako znate a ne da ga ispitujete!!!!!.Ako zeli da resetuje cmos na laptopu,to je njegova stvar. Sta se to vas tice.???
:: :: :: :: hahahahah. aj da vidimo razlog zbog koga si resio da kupis laptop???? i zasto si resio da das novac za laptop.???? da ne ulazimo u to odakle ti novac.???? LJudi pomozite coveku ako znate a ne da ga ispitujete!!!!!.Ako zeli da resetuje cmos na laptopu,to je njegova stvar. Sta se to vas tice.???
Pa nisam bez razloga postavio pitanje zbog cega treba da se resetuje cmos.
Ajd da pretpostavimo da vecina to hoce da uradi kako bi otkljucala laptop ili slicno ali to isto takodje u vecini slucajeva ne moze da se resi vadjenjem baterije, ko ne veruje moze da proba.
Kod vecine laptopova sigurnosni sektor se ne resetuje sa nestankom struje tako da ta se covek ne muci sa otvaranjem laptopa i vadjenjem baterije i da posle svega zakljuci kako je to bio uzaludan posao jos pritom ako nema iskustva iz te oblasti moze i da nesto osteti usputno sto se takodje desi u velikom broju slucajeva, i eto ti skuplja pita nego tepsija.
Ej ljudi nisam bio tu.. Evo sta se desava upalim ga on radi vrti kuler greje se kao da je sve u redu ali mi ne pali sliku uopste nista... pa sad vi razmislite sta bi to moglo da bude...
Laptop je rasklopljen i imam iskustva sa otvaranjem tako da nista nisam zeznuo :)
i treba mi za IBM Thinkpad izgleda vga kabl ili vec kako se zove kablic koji ide od ploce do panela.... gde mogu da kupim to ? precvikovan je stari i mrlja mi sliku, prekida.....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.