Sutra verovatno prodajem sadasnji H50, ranije sam imao vendettu 2, medjutim primerak CPU je takav da nije nesto raspolozen za o/c i vise se greje, stabilan o/c je postignut na 3.6Ghz a u pitanju je CPU Q9550, za ovakav o/c i vendetta2 je odradjivala posao a H50 mi nekako neisplativo izgleda.
Prema tome ima li nesto malo bolje od Vendette2 u cenovnoj kategoriji od oko 3000 dinara, novo ili pak polovno ?
ti si lud sto prodajes vrhuski cooler.. jesi razmisljao da ti mozda FAN nije odgovarajuc? ako si bas raspolozen za zamenu, stavi oglas da menjas glavu za glavu za MEGAHALEMS, javice ti se odmah neko...
:: Sutra verovatno prodajem sadasnji H50, ranije sam imao vendettu 2, medjutim primerak CPU je takav da nije nesto raspolozen za o/c i vise se greje, stabilan o/c je postignut na 3.6Ghz a u pitanju je CPU Q9550, za ovakav o/c i vendetta2 je odradjivala posao a H50 mi nekako neisplativo izgleda :: :: Prema tome ima li nesto malo bolje od Vendette2 u cenovnoj kategoriji od oko 3000 dinara, novo ili pak polovno :: :: Hvala
sutra bi dosli ljudi da kupe H50, mene samo interesuju vasi komentari da ili ne, ustvari veoma mi pomazete da se odlucim prodati ili ne, javljam se sutra...
:: sutra bi dosli ljudi da kupe H50, mene samo interesuju vasi komentari da ili ne, ustvari veoma mi pomazete da se odlucim prodati ili ne, javljam se sutra.. :: :: hvala svim :: :: poz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.