Ljudi nemam pojma oko kompa ali nemogu redovno da ugasim XP Start, ugasi kom pa..... sve redovno odradi i kad treba da se ugasi on se ponovo digne ili restartuje. To se desava unazad 7 dana a sistem sam reinstalirao zbog novog hardvera pre jedno mesec dana, XP je legalan. Konfiguracija AMD Phenom X6 1055T Gigabajt GA-870A-UD3 Mushin 1600 2x2Gb
To se desava unazad 7 dana a sistem sam reinstalirao zbog novog hardvera pre jedno mesec dana pover dugme je normalno radilo. BIOS nisam cackao nista. napajanje 550 w radi ko sat.
Pa nece da skodi, cisto da izuzmes taj faktor, pa onda mozemo da se bacimo na tarot,pljuvanje u kosti i astroloski polozaj mlecnog puta u odnosu na saturn i to u trenutku menjanja sistema usled kupovine nove komponente
`Wake up on LAN` - opcija u biosu koja, ako je ukljucena, moze da ti `pali` komp non-stop, pogotovo ako si na mreznoj zakacio ADSL modem ili si uopste na nekoj mrezi. Prosto se desava, i ako ce mnogi reci da to ne radi bas tako.
neverovatno ja ima isti taj problem malopre sam postavio temu ne znajući da ima jos takvih slučajeva od juče je počeo da divlj do tada bez greške je radio. Stavio sam novi antiviru NOD32 ne javlaj ništa računar je takođe nov. Da li neko ima ideju!?
Skini Kasperski internet sekjuriti 2011 i onda ces videti sta je nod 32.I ti najverovatnije imas virus koji nod ne prepoznaje. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz Asus M4A785TD-V-EVO Mushkin 2x2 gb 2000mhz Gigabyte GTX 260OC Hitachi 250gb Sky Star 2 Xigmatek 700w
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.