U pitanju je 4830 XFX grafika sve sam prikacio cinceve ko na NVIDIU pre sto sam imao XFX 9800GTX+ isto i nece da mi ocita sada drugi monitor, sta bi moglo da bude mislim da sam sve lepo povezao jer sam to radi vise puta ali sada sa ATI ovom grafikom nece da mi ocita drugi monitor kako bi na ndjega pustio film, u pitanju je klasican TV samo velikih dimenzija. Od cega bi mogao da pocnem sa ispitivanjem sta ga jebava?
Evo ga novi Tortojed. Sa`će da se isfrustrira i zamrzne BLATI-ja, i pljaštri po forumu koje je grejanje zimi najekonomičnije i najviše pruža za uložene pare. Sirotinja se greje na mazut, a ostali na Frerni i još se igraju....
Ne se nerviraš, i ja SVAKI puta akam sam sebe kada podešavam i jedne i druge, jer, jednostavno pomešam stvari, tj. UVEK zapamtim kontra od onoga što imam u rukama. Jednako se zayebayem i sa nvidiom i sa ATI-jem, skoro uvek ispočetka `otkrivam` podešavanje koje mi potresa bulju (ili nekom drugom). Tortojeda je bilo sramota da pita, i, eto, vidite svi šta se dogodilo...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: U pitanju je 4830 XFX grafika sve sam prikacio cinceve ko na NVIDIU pre sto sam imao XFX 9800GTX+ isto i nece da mi ocita sada drugi monitor, sta bi moglo da bude mislim da sam sve lepo povezao jer sam to radi vise puta ali sada sa ATI ovom grafikom nece da mi ocita drugi monitor kako bi na ndjega pustio film, u pitanju je klasican TV samo velikih dimenzija. Od cega bi mogao da pocnem sa ispitivanjem sta ga jebava?
Jer sam je uzeo za male pare a onu prodao za velike. Jednostavno kao ne detektuje mi taj monitor tamo sto pustam na njega, ne znam sto jebeni x58 chip mozda jebe stavr kao i sa zvukom smrdljivim.
Kod Ati-ja treba monitor povezati na primary izlaz graficheke kartice a tv na secondary izlaz, potom u catalyst control centar enable (ukljuchish) tv i birash da li cesh clone mode ili expand, i podesih palb i ostale kerefeke ako treba. Ako monitor povezesh na secondary izlaz a tv na primary onda necesh moci da odradish to shto hocesh. Sa time sam se vec susreo. Da li si probao da uradish ono shto sam napisao u mom prvom postu ove teme?
stvarno dobro pitanje...ati je oduvek bio smrad za takve stvari...uvek komplikovano i sa mukom...da ne bude zabune imam i gt9800 u jednoj masini i ATIja u drugoj...trebam li reci sta je korisnicki jednostavnije...???
:: zameni mesta kablovima na grafichkoj :: Monitor trazi da bude primary :: :: off: zashto si menjao tu Nvidiu za 4830 :: :: cash rules everything around me :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.