Ploca asrock x58 extrime, instalirao sma sistem sve lepo radi procitala sve u biosu ama bas sve savrseno, instaliram sve drajvere, kada ono nema zvuka pogledam pise da su drajveri instalirani ali meni nema zvuka na zvucnicima, niti kada ubacim zvucnike u dzek pozadi ne pita me front spikers itd posto treba da pita jer imam win7 64 bita djarveri su originalni drajveri zagraficku rade kao i za mrezu, sta je u pitanju pa nemam zvuk kao pise da u sistemu u ocitavanjima ima zvuk ali kada treba da ih baci na zvucnike ne baci ih?
Pa prvo je bila na AUTO pa posle sam stavio ENABLE opet nece :-(. Mislim taj deo gde pise HD audio ili kako vec sve je ukljuceno, primi drjavere instalira real teck ali kada treba da pusti zvuk ne pusti ga :-( dal nije crkla zvucna na ploci mada sam danas uzeo plocu nova je i na prvo instaliranje nije pustila ako je crknuta znaci takvu sam je dobio. Mada kada ubacim bananu prikaze mi real tek da sam kao ubacio bananu za zvuk ali mi ne pokaze da ono front spikers i ostale stvari sto treba da pokaze.... :-(
to je to, sve si probao, samo jos da probas flash biosa i ako ni tada ne proradi, ili je neki problem sa njom i sedmicom, ili je crknuta..
:: :: Pa prvo je bila na AUTO pa posle sam stavio ENABLE opet nece :-(. Mislim taj deo gde pise HD audio ili kako vec sve je ukljuceno, primi drjavere instalira real teck ali kada treba da pusti zvuk ne pusti ga :-( dal nije crkla zvucna na ploci mada sam danas uzeo plocu nova je i na prvo instaliranje nije pustila ako je crknuta znaci takvu sam je dobio. Mada kada ubacim bananu prikaze mi real tek da sam kao ubacio bananu za zvuk ali mi ne pokaze da ono front spikers i ostale stvari sto treba da pokaze.... :- :: ::
da, ali mozda nije do toga, ja bih sve pre nego sto reklamiram proverio detaljno jbg..ipak je ozbiljna ploca, nije jeftina, cudno je vrlo da nije zvucna ispravna..
:: da si dobio sa mrtvom zvucnom, idi je promeni odm :: :: ::
Pa ne mogu bas odma subota je sutra nedelja a i + ja sam iz krusevca a kupio sam plou u BG-u tako da moram u ponedeljak da im posaljem pa oni da vide na reklamaciju a to traje mesec dana. :-( Ili ce odmah da mi daju 2 gu mada nece posto znaju da sam iz KS-a pa ne mogu licno da im odem koji mrtvi maler neverujem :-(((((
Skini ih pa ponovo, pa download najsvezijih pa instalacija-a ako posle toga nece onda cemo vidjet.
95% posto da nije do zvucne na ploci, mada sam ja tupio za Asrock i J&W i o kvalitetu samih komponenti na plocama -o tehnickoj podrsci da i ne govorimo, moj site ima vise sadrzaja.
Prvo zelena linija skakuce desno dole na mixeru ali zvuka nema, dzampera nema tu samo konekcija za slusalice ili ti front panel audio bolje receno, a nije nista mutirano, sve sam pojacao i pregledao.
A da prvo sam probao drajvere sa CD-a a posle sam skinuo naj novije sa sajta zvanicnog i opet nista ista prica sve radi ubaci drajvere zvuka nigde.... proverio sam i u biosu upalio sam ga enejblovao ma opet nista....
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Da budeš 300% siguran da je zvučna startuj s cd-a live ubuntu, ako ni tu neće onda je riknula :: :: A u playback devices šta imaš sve, šta je default... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Kada izvadim sluske i opet ubacim kaze samo you plag in devaice in audio yack tako i za zvucnik ali ne pita me ono mic in lain in znate sta mislim???? A to me pre pitalo uvek na ril tek a sada ne , opet pustim nema zvuka naravno :-((((
Sta znaci ovo? Na ploci dole na panelu za led diode pise mi AA to je akda se prevede u knjiz koju sam dobio uz plocu ( Uninstall POST INT1ch vector and INT09h vector. Deinitializes the ADM module. Eto to pise sta je to sta znaci :-(((
jack sensing, samo registruje da si nesto ubacio, ako nista ne uradis, a zvucna ne radi, zovi ih, pa probaj da dobijes drugu da ti odma zamene, u ponedeljak, da ne cekas mesec dana, samo ti daju istu plocu ako imaju na legeru, nije im to problem, valjda nisu toliki pajseri da te smaraju.
:: :: Kada izvadim sluske i opet ubacim kaze samo you plag in devaice in audio yack tako i za zvucnik ali ne pita me ono mic in lain in znate sta mislim???? A to me pre pitalo uvek na ril tek a sada ne , opet pustim nema zvuka naravno :-((( :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.