Nece da mi se upali komp!!! Kad ga startujem on lepo krene, ocita sve ono lepo na pocetku ali kad treba da podigne windows, jednostavno na monitoru nemam nista, ko da je iskljucen! Sta moze biti problem? Hvala!
Mogao si barem reci konfiguraciju i sistem, al nema veze, probaj da ubacis instalacioni cd za sistem koji koristis i probaj da uradis repair.
:: :: evo sta sam jos probao :: :: sa Last Good Know Konfiguration nece da mi startuje a kad ga probam sa Safe on mi izbaci slede :: :: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS\system 32\ntoskrnl.ex :: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS\system 32\hal.dl :: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS\system 32\KDCOM.DL :: :: Sta mi je ciniti :: ::
Mogao bi da probas da ubacis ove fajlove (usnimis) u Win pomocu
18.09.2010. 02:01
status: user broj poruka: 10999
nekog drugog op sistema (WinPE itd.). Dakle 1. nadjes ove fajlove na Internetu ili ih kopiras sa nekog indenticnog (ali ispravnog) op sistema. 2. podignes neki drugi sistem na svom kompjuteru (Win XP koji se nalazi na Hiren`s boot-u itd.). 3. `usnimis` pomenute fajlove (hal.dll, ntoskrnl.exe i kdcom.dll) u `neispravni win`\system32.
Ako ne pomogne, reinstall. Mogu i neki drugi ljudi to da odrade, na primer JA. Za sitne $.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.