kad ceprkam po youtube,il nekom sajtu slicnog tipa..desava se da nemam tona stavio sam najnoviji flash player promenio browser instalirao najnoviji paket codeca dobio sam ton,ali kad upalim komp,i odem na sajt nemam tona,onda udarim restart..dodje ton.. e da ga krknem u bulju ne znam sta da mu radim...
ali uglavnom kada ga njakam sa mute-om,posle nema tona dok ga ne vaskrsnem ponovo.
Neverujem da je to problem software-ske prirode, jer ovi driveri i flash player koje ja koristim su 100% ispravni. Moja pretpostavka na golo oko je da zvucna na maticnoj riknjava, sto je danas redji slucaj negoli za vreme pentiuma i socket A makina, kada su zvucne pucale ko dobro jutro.
hm ne moguce da je zvucna, slusam po ceo dan mjuzu..cak i kad nemam ton na youtube,imam na sluskam i zvucnjacima i nije integrusa,koristim Sound Blaster Audigu 7.1 extreme fx,il kako vec!!!
jel ti se disable-uje ton na samom youtube-u, ili je regularan, ali se ne cuje preko zvucnika? koji browser? si probao da uradis mute-unmute zvucnika u win-u dok gledas nesto na YT? si probao da clear-ujes cache od browser-a, ugasis\upalis? jel to radi i u FF?
Sve je na youtube,kako trebuje... kazem dok slusam muziku nakacim se da odgledam neki video,zvuka imam preko sluski dok vamo mute. cistio sam cache,koristim firefox,al mi se prvi put desilo na chrome...uradio sam cistu i sa Ccleanerom...
:: jel ti se disable-uje ton na samom youtube-u, ili je regularan, ali se ne cuje preko zvucnika? koji browser :: si probao da uradis mute-unmute zvucnika u win-u dok gledas nesto na YT? si probao da clear-ujes cache od browser-a, ugasis\upalis? jel to radi i u FF :: :: ::
si probao da ocistis kompletno i reinstall-iras kodeke, ja preferiram k-lite...?
:: Sve je na youtube,kako trebuje.. :: kazem dok slusam muziku nakacim se da odgledam neki video,zvuka imam preko sluski dok vamo mute :: cistio sam cache,koristim firefox,al mi se prvi put desilo na chrome...uradio sam cistu i sa Ccleanerom.. :: :: :: :: jel ti se disable-uje ton na samom youtube-u, ili je regularan, ali se ne cuje preko zvucnika? koji browser :: :: si probao da uradis mute-unmute zvucnika u win-u dok gledas nesto na YT? si probao da clear-ujes cache od browser-a, ugasis\upalis? jel to radi i u FF :: :: :: :: :: ::
Ja saam imao slican problem.Imao sam nakacen 5.1 sistem na komp i sluske . Na 5.1 imam zvuk sa YT ali na sluske nemam ... Probaj da stavis u opcijama od relateka [ako je on], da ti taj ulaz bude bilo sta drugo pa vidi oces imati zvuk.
mada cini mi se da ce pasti svez win... preskenirao sam ga sa avastom i search and destroy..nema stetocina izbrisao stare k-lite,nabacio nove... stavio sam i neke c codece ili cccr kako vec sa njima isto radi.. ma nadjem li vremena puca nov simbian!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.