to ti znaci da ti na -12 grani napajanje nema dovoljno snage,pa ``dodaje`` malko napona da bi stabilizovalo potrosnju,ali to je prilicno opasno po napajanje....pod uslovom da ti senzori pokazuju tacan napon....Inace ako pitas konkretno sta je to - 12v,u kompjuterskom napajanju ima takozvani dupli napon,gde imaju +grana,-grana i masa,gde se masa prema minus grani ponasa kao plus,a masa prema plus grani kao minus....Prevedenom,kada bi unimerom pokusao da izmeris napon,izmedju -12 i mase,masa bi ti bila pozitivni pol,a -12 negativni,a izmedju +12 i mase,+12 je pozitivni potencijal,a masa negativni....
Covek veliko hvala, stvarno pa recimo da pratim pc berzu zadnje 3-4 godine i mogu da kazem jedan od top 5 odgora do sad, barem po mom skromnom misljenju .
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Covek veliko hvala, stvarno pa recimo da pratim pc berzu zadnje 3-4 godine i mogu da kazem jedan od top 5 odgora do sad, barem po mom skromnom misljenju ::
Eh btw uspeo sam da ga poteram preko 4ghz :D Vidi se na slici gore . Vratio sam ga na def trenutno nemam kad sad da ga testiram ali prosao je oko 30 min testa , 20-ak iz amd overdrive i oko 10-ak iz linxa, Pa kad budem imao vremena pozabavicu se time :D Inace benchmark u amd overdrive na def vrednostima oko 6600 a clokovan 9.5 :D lep pomak
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Eh btw uspeo sam da ga poteram preko 4ghz :D Vidi se na slici gore . Vratio sam ga na def trenutno nemam kad sad da ga testiram ali prosao je oko 30 min testa , 20-ak iz amd overdrive i oko 10-ak iz linxa, Pa kad budem imao vremena pozabavicu se time :D Inace benchmark u amd overdrive na def vrednostima oko 6600 a clokovan 9.5 :D lep pomak
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.