Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Hitno mi treba gde da nadjem?
STRANA 1 OD 1
Srtjko Hitno mi treba gde da nadjem? 13.09.2010. 19:11 T29365

status: user
broj poruka: 241
Treba mi on/of dugme sa kablovima tacnije start restart dugme i kablovi koji vode u plocu gde to mogu da nadjem u bg? Ili ako neko je dobrica a ima staro kuciste da mu ne traba da mi posalje :-D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 13.09.2010. 19:27 #244549

broj poruka: 19010
ma uzmes samo 2 tastera u bilo kojoj radnji za elektroniku, uzmes kablice i povezes lemilicom, ako ti je neko losije kuciste, imas te tastere koji se srafe, pa izbusis rupu na kucistu, samo zasrafis tastere, a i ne moras, kako ti je lakse..

darkoc78 re: 13.09.2010. 19:32 #244555

broj poruka: 467
Probaj negde na buvljaku, obicno ima toga koliko hoces.
-ShonE- re 13.09.2010. 22:18 #244593

broj poruka: 3529
Ma skocis do bilo kog obliznjeg servisa i dobices za dz! Odneses samo koka kolu. .)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srtjko xaaxxaxa.... 14.09.2010. 07:28 #244657

Probacu to sa servisom :-D. Kuciste nije losije vec ga nema tj pravim ga pa bi koristio te tastere da ne koristim start restart koji se vec nalazi na ploci. valkjda ce imati u nekom servisu to da mi daju .-)

imarkovic Re: xaaxxaxa.... 14.09.2010. 08:33 #244660

broj poruka: 19010
ok, ali ne mozes te tastere da ubudzis u kuciste, nece biti kompatibilno...treba ti neki taster koji na sebi ima navoj , lakse ces da ga ugradis na to modify kuciste..

:: Probacu to sa servisom :-D. Kuciste nije losije vec ga nema tj pravim ga pa bi koristio te tastere da ne koristim start restart koji se vec nalazi na ploci. valkjda ce imati u nekom servisu to da mi daju .-
::
Srtjko ... 21.09.2010. 10:06 #246406

Hvala snacicu se drugar mi zna dosta o elkrici nisam znao a i popravlja PC komponente tj to mi komsija pa ce da mi napravi nesto odgovrajuce kada projekat bude gotov bice i nekih slika :-D

Srtjko Jeee.... 22.09.2010. 16:44 #246851

Odem kod mene u 1 shop zove se PCPASSAGE, i gazda mi da za dz start restart dugme sa sve led dijode spakovane u jednu plasticnu kucicu koja je vrlo zgodna da se montira djuture tako.... Jeeee projekat se nastavlja, hvala vlasniku PCPASSAGE!!!

saxija Re: Jeee.... 22.09.2010. 16:51 #246854

broj poruka: 4016
jel ti dao garanciju? heheeheh eto malo lepih stvari da cujemo,a ne samo moj je veci, ali moj je deblji itd

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

:: Odem kod mene u 1 shop zove se PCPASSAGE, i gazda mi da za dz start restart dugme sa sve led dijode spakovane u jednu plasticnu kucicu koja je vrlo zgodna da se montira djuture tako.... Jeeee projekat se nastavlja, hvala vlasniku PCPASSAGE!!!
Srtjko ... 22.09.2010. 18:40 #246885

Pa bas tako ja ga pitam koliko para a on mi kaze mogu da ti najdem i lep USB na aluminijumskoj plocici ako ti treba, svrati za dan ili dva da ti dam, naravno sve za Dz i kaz samo donesi posle slike ili video zapis projekta :-D. Jao jedva cekam da zavrsim valjda cu do kraja nedelje sve da spojim...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs