Treba mi on/of dugme sa kablovima tacnije start restart dugme i kablovi koji vode u plocu gde to mogu da nadjem u bg? Ili ako neko je dobrica a ima staro kuciste da mu ne traba da mi posalje :-D
ma uzmes samo 2 tastera u bilo kojoj radnji za elektroniku, uzmes kablice i povezes lemilicom, ako ti je neko losije kuciste, imas te tastere koji se srafe, pa izbusis rupu na kucistu, samo zasrafis tastere, a i ne moras, kako ti je lakse..
Probacu to sa servisom :-D. Kuciste nije losije vec ga nema tj pravim ga pa bi koristio te tastere da ne koristim start restart koji se vec nalazi na ploci. valkjda ce imati u nekom servisu to da mi daju .-)
ok, ali ne mozes te tastere da ubudzis u kuciste, nece biti kompatibilno...treba ti neki taster koji na sebi ima navoj , lakse ces da ga ugradis na to modify kuciste..
:: Probacu to sa servisom :-D. Kuciste nije losije vec ga nema tj pravim ga pa bi koristio te tastere da ne koristim start restart koji se vec nalazi na ploci. valkjda ce imati u nekom servisu to da mi daju .- :: :: ::
Hvala snacicu se drugar mi zna dosta o elkrici nisam znao a i popravlja PC komponente tj to mi komsija pa ce da mi napravi nesto odgovrajuce kada projekat bude gotov bice i nekih slika :-D
Odem kod mene u 1 shop zove se PCPASSAGE, i gazda mi da za dz start restart dugme sa sve led dijode spakovane u jednu plasticnu kucicu koja je vrlo zgodna da se montira djuture tako.... Jeeee projekat se nastavlja, hvala vlasniku PCPASSAGE!!!
:: Odem kod mene u 1 shop zove se PCPASSAGE, i gazda mi da za dz start restart dugme sa sve led dijode spakovane u jednu plasticnu kucicu koja je vrlo zgodna da se montira djuture tako.... Jeeee projekat se nastavlja, hvala vlasniku PCPASSAGE!!! :: :: ::
Pa bas tako ja ga pitam koliko para a on mi kaze mogu da ti najdem i lep USB na aluminijumskoj plocici ako ti treba, svrati za dan ili dva da ti dam, naravno sve za Dz i kaz samo donesi posle slike ili video zapis projekta :-D. Jao jedva cekam da zavrsim valjda cu do kraja nedelje sve da spojim...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.