Koliko me secanje sluzi ovo je bio onaj slucaj samospaljivanja kompa, valjda to samospaljivanje je na kraju izazvala 4850 Zalmann, ovo je bilo na berzi pre nekih 7-8 meseci :).
:: Koliko me secanje sluzi ovo je bio onaj slucaj samospaljivanja kompa, valjda to samospaljivanje je na kraju izazvala 4850 Zalmann, ovo je bilo na berzi pre nekih 7-8 meseci :) :: :: Pozdrav!
Hahahaha upravo moje uspanicene misli i reakcija kada kloknem (dva puta u zivotu na po 5min) pa preteram i nece da bootuje XD
:: Brzo! Vraćaj sve na default! :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.