Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Podržimo Pericu - ASUS OVERCLOCKER 2010
STRANA 1 OD 1
Nikolasur Podržimo Pericu - ASUS OVERCLOCKER 2010 02.09.2010. 11:24 T29087

status: user
broj poruka: 169

Dana 04.septembra.2010. godine, tačnije u ovu subotu održate se finali regionali overkloking događaj pod nazivom ASUS OVERCLOCKER 2010. Ovom prilikom pozivamo vas da se pridružite ovom overkloking takmičenju u Zagrebu koje organizuje kompanija ASUS sa svojim partnerima: HG SPOT, Kingston, Intel, Antec, Logitech, Cooler Master. Procesor i grafička karta biće hlađeni tečnim azotom, gde se nadamo i obaranju svetskog rekorda, koji će uz pomoć ovih fantastčnih momaka biti verovatno i ostvaren. Naš takmičar Perica_barii predstavljaće Srbiju i CG. Podržimo ga!

https://www.asus-overclocker.com

Uz dobru muziku, najbolje overklokere regiona kao i dosta tečnog azota imaćete priliku da vidite nešto još ne prikazano. Neophodno je napomenuti da će i posetioci biti nagrađeni. Svaki posetilac treba da preuzme ASUS REPUBLIC OF GAMERS papir na kome će ostaviti svoje podatke. Od 16h do 17h izvlačićemo srećne dobitnike, šta ih čeka pogledajte ispod.

1. 1 x Kingston HYPERX 2250MHz CL9 3x2GB memorija
2. 1 x ASUS P7H57D-EVO matična ploča
3. 1 x ASUS EAH5750 Formula
4. 1 x Cooler Master V6GT vazdušni (zračni) hladnjak

Dodatne nagrade:

1. 100 ASUS REPUBLIC OF GAMERS MAJICA
2. 100 PODLOGA ZA MIŠA
3. 1000 OLOVAKA
4. KINGSTON OKOVRATNICI
5. KINGSTON KUTIJICE ZA SD KARTICE
... I DOSTA TOGA JOŠ

Više o takmičenju možete naći ovde: http://www.asus-overclocker.com/o_takmicenju.php
Agenda:

1. Datum: 4. Septembar.2010
2. 9h – Uvoda reč i početak takmičenja
3. 12h – Sabiranje prvih rezultata
4. 15h – Završetak takmičenja
5. 15.30h – Podela nagrada za takmičare
6. 16.h – Podela nagrada za posetioce
7. 17h – Završetak takmičenja

Adresa:
Zemlja: Hrvatska
Ulica: Avenija Dubrovnik 46
PTT: 10010 Zagreb
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 02.09.2010. 13:36 #241383

broj poruka: 4266
Prosli put smo ga ladno ispusili. Cak su i Bosanci bili ispred nas( inace i ja sam pola Bosanac, pola Lala, pola Crnogorac, a pola nesto drugo - salim se naravno).
Cinjenica da na takmicenjima nemamo uspeha, pa cak ni na regionalnim, tako da je ovo prilika da se vidi da li se popravljamo ili smo samo jaki na prici.
Da ne lazem, nemam kesa sada trenutno, ali videcemo, mozda ipak navratim u Zagreb.
Ko zna, bilo bi mi drago da se vratim u grad zelenila i cvijeca, grad smoga i smeca ( tako smo ga zvali, kad sam bio mali).
U svakom slucaju, zelim da pobijedi najbolji, a da to budu nasi .
operator

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sentinel RE: Podržimo Pericu 02.09.2010. 14:42 #241393

broj poruka: 49

Podrzavam Pericu, ali bih ukazao na dve iznimke

HG SPOT je lopovska firma, koja je opljackala svoju radnju u Beogradu, pokupila skoro svu robu, a narednih dana zatvorila predstavnistvo u Srbiji. Jak mi je to Asusov partner, sramota & bruka

Perica se deklarise kao Crnogorac
http://www.hwbot.org/community/user/perica_barii
e sad, po kom to protokolu on predstavlja Srbiju na takmicenju?
Ako se takmici za Srbiju, valjda bi trebalo da koristi srpska obelezja i simbole?
Al` sve u svemu i tako su crnogorci srbi podrijetlom, pa ja ni nemam primedbu, nego ne znam kako to objasniti strancima ..

raic Re: re 02.09.2010. 15:13 #241407

broj poruka: 9006
Pominjao si i čini mi se jednom i da si delom kinez pa da ti neki rođa iz prapostojbine šalje kartice na test.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: inace i ja sam pola Bosanac, pola Lala, pola Crnogorac, a pola nesto drug
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs