Dakle nashao sam neke jeftine coolere od 120 mm. U obzir dolaze Neki CoolerMaster i Xilence RedWing. Cena im je skoro ista, pa koji biste mi preporuchili?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Ja imam CM Silent fan na 1200 rpm, 800 din. sam ga platio, uopste ga ne cujem, pre ga je nadvladao kuler sa grafe, sad kuler sa proca, inace tek kada mu pridjem uvetom na nekih 10 cm ga cujem.
uzmi slobodno xilence 12cm blue led neces se pokajati ja ih imam nekoliko komada i skroz su ok bar ih ja ne cujem :) i cena je oko 400 dingera
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Vidim da cu da prodjem skuplje no shto sam mislio (visho od 400 po cooler-u). : :: :: Hvala u svakom sluchaju :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Ma ja sam gledao u nekoj shvrljivoj radnji u Rodi u KG-u, u kojoj josh i lupaju po ushima sa cenom. Sad na neki papir sve shto ste mi rekli i za neki dan cu da uzmem 3 ili 4 komada + Hyper 212 plus i javljam shta je bilo i kako sam proshao sa oc-om cpu-a (i3 530).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.