Malopre sam dosao kuci i upalio komp, kad ono vristi napajanje... prosto je za ne poverovati u to da tako jako napajanje ode posle nepunih pola godine koriscenja. Kuler mu vristi ili sta vec. Sad pocinje cimanje jer je garancija preko grane.. Ako neko zna da li postoji neka opcija da se ovde to popravi??
Jedino da pitas ove iz Gigatrona posto su oni zastupnici kod nas za Corsair ili da vidis sa likom @ELPR1NC1PAL na pcaxe forumu posto on radi u Corsair-u
:: :: :: Jedino da pitas ove iz Gigatrona posto su oni zastupnici kod nas za Corsair ili da vidis sa likom @ELPR1NC1PAL na pcaxe forumu posto on radi u Corsair- ::
Ako ti nešto znači drugar je kupio za 50-ak evra Asus Eee notebook u Francuskoj sve sa garancijom ali sa neispravnim hardom, naravno nije znao za to, i ovde smo ga odneli u Kimtekov servis, pošto su oni ovlašćeni zastupnici za Asus, gde su prihvatili garanciju iz Francuske i zamenili hard bez ikakve naplate. Proveri ko je zastupnik za Corsair pa vidi sa njima. Pozdrav!
:: Ako ti nešto znači drugar je kupio za 50-ak evra Asus Eee notebook u Francuskoj sve sa garancijom ali sa neispravnim hardom, naravno nije znao za to, i ovde smo ga odneli u Kimtekov servis, pošto su oni ovlašćeni zastupnici za Asus, gde su prihvatili garanciju iz Francuske i zamenili hard bez ikakve naplate. Proveri ko je zastupnik za Corsair pa vidi sa njima. Pozdrav :: ::
Prosto ne mogu da verujem da ti je crko HX1000W.Mozda da probas neku drugu granu ili da vidis da nesto nije lose povezano ili da se otkacilo.Probaj ga u leru.
HX520 dobro me je sluzio 3 god., sad imam HX850 oko godinu dana radi OK, da ti nije HX1000 prikljucen na neki UPS , kod mene se svadjaju APC BR800I i HX850 u smislu zujanja.
Ipak ako je vent najlakse ga zameni samo proveriti koji tacno bi odgovarao...
ako nije vent zaribao kao sto je predocio uvazeni nacisticki kolega- pisi propalo. Ne znam sta je sa tim 1000-darkama ali ovo se vec moze nazvati propalom serijom, u zadnjih mesec dana cuo sam za cetiri slucaja a ni jedno od njih nije starije od godinu dana.
kaze mi baba da dok nisam bio kuci da je nestajalo 2 puta struja, mozda to ima nekakve veze sa fazom u kuci koja mi nije najsjajnija jos od ranije... Kao da nije bio povukao dovoljno struje ili kako vec. Nije mi jasno..
pufi je isto cini mi se imao slican problem sa strujom sa TX950W napajanjem...na kraju je bilo do struje nesto..
:: kaze mi baba da dok nisam bio kuci da je nestajalo 2 puta struja, mozda to ima nekakve veze sa fazom u kuci koja mi nije najsjajnija jos od ranije.. :: Kao da nije bio povukao dovoljno struje ili kako vec. Nije mi jasno. :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: ::
:: pufi je isto cini mi se imao slican problem sa strujom sa TX950W napajanjem...na kraju je bilo do struje nesto. :: :: :: :: kaze mi baba da dok nisam bio kuci da je nestajalo 2 puta struja, mozda to ima nekakve veze sa fazom u kuci koja mi nije najsjajnija jos od ranije.. :: :: Kao da nije bio povukao dovoljno struje ili kako vec. Nije mi jasno. :: :: :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: :: ::
Sve ti je u redu sa napajanjem, slicne simptome imaju mnoga napajanja ako imas probleme sa strujom. Samo izvuces strujni kabel iz njega na minut-dva da se isprazne kondenzatori, i kada ga vratis sve je ok.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.