Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
HDD Frozen
STRANA 1 OD 1
Simon72 HDD Frozen 30.08.2010. 20:12 T29029

status: user
broj poruka: 2799
Dal neko zna šta mu to znaci. Stoji žutii znak uzvika na hdat 2 ili na linuksu live cd a stvar se ovako razvija.Prilikom butovanja 4-5 sekunde posle pojavljivanja prozora preliju se boje onako razmazene sekund i bsod. Komjuter je nov u petak uzet tad se javilo ovo jedanput i jutros ponovo. Pokušo sam da ga pokrenem ponovo i opet bsod. Posle linuksa i skeniranja hdd i memorije odnosno testiranja butuje normalno. Prošo je sve burning testove.
Znaci nešto se dešava sa c particijim il hdd-om a neznam šta je.
E da 2 puta su nestale instalirane stvari prvi put FurMark a drugi put fiziks.
Žuti uzvicnik stoji samo na c
MSi 770 g45 amd x240 ati 5750 512 2gb patriot 500 gb hitachi , samsung 223 c napajanje 450 codegen
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re: 30.08.2010. 22:51 #240715

broj poruka: 555
Nisi napisao koji je disk, ali ovo moze biti ili sftverski ili hardverski problem. Ako si dobio racunar sa vec instaliranim sistemom, preinstaliraj, pa vidi da li ce ti se isto javljati. Moguce je da su ti uradili samo imidz sa neke druge konfiguracije.

Simon72 .... 30.08.2010. 23:05 #240720

broj poruka: 2799
HDD je Hitachi .Ja san radio sistem w7 64.znaci kad skenirm hard sa nekim programom koji ne pokrece sistem recimo hdat 2 ili kad pokrenem live cd kubuntu recimo hdd vidi al c particija stoji oznacena uzvicnikom i u programu hdat 2(ja to koristim za sređivanje hdd-a kad zezne nešto) stoji odnosno piše hdd frozen. Po netu sam vidi jedino da to ima veze sa šiframa il tako nešto al mislim da to nije ovo što me muci .Klinac za kog sam uzo iz komšiluka igra po 12 sati ne gasi ga i sve radi ok al se 2 puta javljao se bsod po nekolko puta zaredom (samo prilikom butovanja) (bsod se jablja odprilike kad pocne da ucitava ccc) a onda sam proradi ništa mu ne radim i onda više ne stoji taj žuti uzvicnik i nema da piše hdd frozen.
Jednostavno me zanima šta to znaci dal je neko cuo HDD Frozen il šta znaci kad stoji uzvicnik na c particion da bi znao šta da radim.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs