:: ko ima pare ima i idej :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Re: Naravno, sa Intel-ovim procesorima u socket 775 i novijim, ovo...
23.08.2010. 02:10
status: user broj poruka: 9459
Ma da,kako rikavaju ti AMD procesori,dovoljno je par sekundi da se nadju bez hladnjaka i cao,dok Intel moze da radi i par minuta.Nije mi jasno kako ne radi zastita od pregrevanja,kako bios ne reaguje sa gasenjem?Sve mi se cini i da je snimak namontiran i da je lik stavio nekakvu petardu.Ima dosta snimaka kada se ukloni hladnjak sa slicnih procesora,pa nisu prsli,vec se usijaju,puste dim i dovidjenja.Amerikanci...smradovi svasta izmisljaju!Pogledajte samo kako kolju hard diskove.
Evo ovako se ponasa moj hdd 640 GB WD6400AAKS posle jucerasnjeg nesretnog slucaja tj. pada na beton:(
Pa druze si ti gledao video,likovi su nasvirali durona i skinuli hladnjak,usled cega je explodirao,naci presli su sve granice normalnog. Nemogu da gledam video o5 al ucinilo mi se da na maticnoj ostaje rupa :D.
Intel se klokuje samo tako:) Svaka cast momcima,i to na box-u!Sasvim solidan rezultat.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pa druze si ti gledao video,likovi su nasvirali durona i skinuli hladnjak,usled cega je explodirao,naci presli su sve granice normalnog :: Nemogu da gledam video o5 al ucinilo mi se da na maticnoj ostaje rupa :D.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.