nashao sam kod nas ultra sleeve creva, kako se vec zovu. Nisam ih video uzivo i ne znam da li se kablovi provlache kroz njih ili se sleeve navlachi na kablove pa se veze, chime se veze? Imaju ih od 3mm, 6mm i 9mm, mislim da je to prechnika creva. Planiram da uradim sleeve na kablovima napajanja poshto budjim kucishte pa takodje ne znam za koje kablove koja shirina. Nishta ne znam o tome, neka mi neko pojasni. Hvala. I da li je bumper sprej kvalitetniji za farbanje kucishta od obichnog akrilnog, shto se tiche postojanosti? Kupio sam obichan ali josh nisam pocheo da radim dok ne pokupujem ostale stvari i osmislim kako da uradim budjevinu.
To i ja planiram sebi da uradim vrlo je korisno a i lepo!Gledaj da juris sleeve `snake skin` meni je to najlepse i naravno u crnoj boji!! A tek od karbonskih vlakana je tek boles`....:O
Josh sinoc sam odgledao tutorijale, ima tu dosta posla, trebaju i termo buziri za krajeve, negde i crne vezice... U win win imaju crveni, plavi, zeleni, zuti sleeve 120din. metar, a imaju i carbon 220din. metar. http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg ko nema u vuglu, ima u guglu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.