Takmicenje i rangiranje mashina usera sa pc berze!
STRANA 1 OD 4
Skeletor9
Takmicenje i rangiranje mashina usera sa pc berze!
12.08.2010. 04:01
T28676
status: user broj poruka: 422
zasto ne bi organizovali ovako nesto... da se dogovorimo koji ce to testovi biti validni i da postavljamo svoje rezultate... to moze biti veoma zanimljivo, ima toga na drugim forumima ali zasto ne i ovde... bio bi to veliki rivalitet!
da ne bude samo rekla kazala nego izvolite gospodo predstavite mashinu kroz poene...
ko jos smatra da bi ovo bilo zanimljivo i koje testove da uzmemo kao validne?
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Hajde da se takmicimo ko ima dublji dzep i kupi najbolje komponente pa da vidimo ko je brzi.
Ma daj, da si dao predlog takmicenja u sto boljoj Animaciji u npr 3d Studiu ili bilo kom programu za animiranje ili za najbolje napravljen program koji ce nesto da nam olaksa pa da se takmicimo u znanju a ne u nogatsvu.
Nije stvar koliko brz racunar imas vec koliko znas da ga iskoristis.Nekome i Pentium 1 zavrsava posao a nekome ni Nasin racunar za obradu podataka sa zvezda nece pomoci.
To je možda interesantno tebi i još nekoliko ljudi
12.08.2010. 08:51
status: user broj poruka: 6102
ali mene testovi ne zanimaju uopšte. Meni je važno da mašina radi bez problema, a koliko će poena grafička i procesor da dobiju, zaboli me bulja. Naravno, ako dobiješ podršku kolega za svoju ideju, samo napred.
video sam nekoliko tvojih videa na YT posle onog singularity-a sto si postavio juce ,rade karte ko zmajevi ...odlicna kombinacija
a inace ,sto se mene tice za ovu egzibiciju i testove ,svejedno ...meni je bitno da cs radi na 100fps-a i da mogu da odigram po nesto s vremena na vreme ...
Re: Takmicenje i rangiranje mashina usera sa pc berze!
12.08.2010. 10:11
status: user broj poruka: 476
BRATE, TEBI JE SVE U TAKMICENJU!!!!OKANI SE CORAVA POSLA....
:: zasto ne bi organizovali ovako nesto... da se dogovorimo koji ce to testovi biti validni i da postavljamo svoje rezultate... to moze biti veoma zanimljivo, ima toga na drugim forumima ali zasto ne i ovde... bio bi to veliki rivalitet :: :: da ne bude samo rekla kazala nego izvolite gospodo predstavite mashinu kroz poene.. :: :: ko jos smatra da bi ovo bilo zanimljivo i koje testove da uzmemo kao validne :: :: predlozi ... - :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 5850
ali ja imam Ø, heheheheeh, pa dobro mozda bi prica i prosla da je neko drugi okacio temu (bez uvrede), da vidimo ko koliko kerga masinu po vrucini i to, nije da nema clockera na forumu, pa makar i pocetnika, ali eto sta reci.
prava stvar je da svakom useru na forumu kod broja postova i statusa stoji specifikacija masine, a ovo ovako mi je malo amaterski, glupo..
:: ali ja imam Ø, heheheheeh, pa dobro mozda bi prica i prosla da je neko drugi okacio temu (bez uvrede), da vidimo ko koliko kerga masinu po vrucini i to, nije da nema clockera na forumu, pa makar i pocetnika, ali eto sta reci :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://tinyurl.com/36club :: :: ::
eto sad mi je jos jednom potvrdjeno misljenje o ovom forumu... zaista nemam reci, samo trujete i puni ste negativne energije.. a sa druge strane mnogo znate i uvek se pravite pametni... ocigledno da ovde nema perspektive i nekog entuzijazma, ali to ne smeta da 10 glavnih baja zare i pale svojim kvazi znanjem ovde...
samo sam mislio da bi to mozda bilo zanimljivo radi neke zdrave kompeticije kad se vec trudimo da kupimo sto bolji hardver...
u svakom slucaju svaka vam cast jos jednom ste sebe potvrdili, no comment:))
p.s. ali ako ima onih normalnih ljudi mozemo i da napravimo nesto, a bas ovi sto se foliraju sa super jakim konfama oni sad nesto protivrece.. pa hajde mangasi da se okusamo:)
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Trenutno na ovom forumu, bilo koja tema, akcija,takmicenje ili bilo koji vid konstruktivne aktivnosti, osudjen je unapred na propast. Na zalost, moje misljenje je da sajt nije nikada bio na nizim granama , nego sad trenutno.Doduse uvek je postojala neka svetla tacka, trenutno nema niceg vise. Ssm sebi se divim sto jos uvek posecujem i citam ovdasnja desavavanja.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
potpuno se slazem ali ne mogu da verujem da je svako raspolozen samo da napljuje ili naduva nekog drugog.. nema nikakvog vida udruzivanja ili neke organizacije....
druze, da te priupitam, zar ti nije malo cudno da njih 30 prokomentarise negativno na ovu temu, ciji naslov glasi `Takmicenje i rangiranje mashina usera sa pc berze` (molim te..zvuci malo klinacki zar ne), a ti jedini se ne slazes sa njih 30, nego ih napusis, iskritikujes sto te nisu podrzali (jer moraju), zato sto se ti ne pravis pametan, a to radis u bukvalno svakoj temi, uvek te isprozivaju i ti uvek moras da ostavis komentar tipa `svaka vam cast`, `bas ste slatki`, u fazonu `je*ite se` itd., i sta brate ocekujes? Jedino resenje je da opet menjas nick (mozda Sheera i sl.) i promenis stav iz korena, i niko nece da te smara, proziva i sl., valjda postoji sansa za to.. `samo sam mislio da bi to mozda bilo zanimljivo radi neke zdrave kompeticije kad se vec trudimo da kupimo sto bolji hardver...`
Uvek za ovo, ali sto bar ne stavi naslov, tipa: `Mašine svih usera PCBERZE`, `Specifikacija vasih masina`, a ne `ciji je veci, jaci, mocniji`, odnosno rangiranje..
:: eto sad mi je jos jednom potvrdjeno misljenje o ovom forumu... zaista nemam reci, samo trujete i puni ste negativne energije.. a sa druge strane mnogo znate i uvek se pravite pametni... ocigledno da ovde nema perspektive i nekog entuzijazma, ali to ne smeta da 10 glavnih baja zare i pale svojim kvazi znanjem ovde.. :: :: samo sam mislio da bi to mozda bilo zanimljivo radi neke zdrave kompeticije kad se vec trudimo da kupimo sto bolji hardver.. :: :: u svakom slucaju svaka vam cast jos jednom ste sebe potvrdili, no comment:) :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
da si nekad bio na nekom normalnijem forumu shvatio bi da imaju citave sekcije i hiljade postova normalnih ljudi...
ovako nastavi da budes najpopularniji clan berze ja nemam nista protiv samo nemoj da ti mene ucis sta sam ja trebao da napisem.. smesno je ali i tuzno a gliga je u pravu, bolje je jednostavno skloniti se odavde bar na neko vreme.. jer tone sve dublje...
Debeli klinci,koji imaju prekomernu tezinu 10-15-20, kg, za kompjuterom, kojima su isti tata i mama kupili, naravno da ce da pljuju i hejtuju. Sta si ocekivao? Pa kako moze da sedi za kompom ceo dan i da gricka nesto i nabija kalorije , a da nije nervozan? To je sa medicinske strane, nemoguce. Takvi psuju i pljuju po najvise i degradiraju sve sto je pozitivno, jer nisu spremni na nikakav , bilo umni, bilo fizicki rad, bitno im je da napune stomake, i da pljuju i psuju, kako bi zadovoljili sopstveni ego, i izbacili negativnu energiju, jer nemaju gde na drugo mesto. Takvih i sl. ima ovde koliko volis, i ako hoces neku konstruktivnost i razvitak bilo kakvih ideja, bezi odavde.
@Skeletor9 ::da si nekad bio na nekom normalnijem forumu shvatio bi da imaju citave sekcije i hiljade postova normalnih ljudi..
Kako mislis da sam bio na nekom normalnom forumu??? Pa ne mislis valjda da sam samo clan na Berzi:)))
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
jbg, i bio sam FYI, i forum je bio normalan, sekcije su funkcionisale, nabijali se pametni postovi, dolazili normalni ljudi, sve je cvetalo, a onda se pojavio jedan clan i malo usmrdeo stvari...kao u onom filmu predator, kad se pojavi alien queen.. sto bih ja tebe bilo sta ucio, valjda bi ti trebalo da i sam znas, posto si stariji...a da li forum tone ili ne, to ni ti ni ja nismo kompetentni da zakljucujemo...ovo je IT Forum, a ne sapunica. evo ti pesmica da se oraspolozis: http://goo.gl/OHKR
:: da si nekad bio na nekom normalnijem forumu shvatio bi da imaju citave sekcije i hiljade postova normalnih ljudi.. :: :: ovako nastavi da budes najpopularniji clan berze ja nemam nista protiv samo nemoj da ti mene ucis sta sam ja trebao da napisem.. smesno je ali i tuzno a gliga je u pravu, bolje je jednostavno skloniti se odavde bar na neko vreme.. jer tone sve dublje.. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
mislim da bi bilo pametno da to postavis na drugom forumu bas zaista da se vidi koja konfa najbolje sljaka da bi ljudi videli perfomanse mada ne znam koji test bi to mogao da pokaze
Kako mislis pojavio se jedan clan i upropastio forum???? wtf, kako je to moguce, objasni mi??? jedan clan upropastio forum od nekoliko hiljada clanova. Nesto si se zajebo , ili se nisi izrazio kako valja.
Takvih i sl. ima ovde koliko volis, i ako hoces neku konstruktivnost i razvitak bilo kakvih ideja, bezi odavde. COVECE-TI OVO SMATRAS KONSTRUKTIVNOSCU???? zasto ne bi organizovali ovako nesto... da se dogovorimo koji ce to testovi biti validni i da postavljamo svoje rezultate... to moze biti veoma zanimljivo, ima toga na drugim forumima ali zasto ne i ovde... bio bi to veliki rivalitet!
da ne bude samo rekla kazala nego izvolite gospodo predstavite mashinu kroz poene... ???????????????????????????????????????????????? PA OVO JE KLASICNO`JA SAM FACA,NABUDZIO SAM MASINU,KUPIO 5850-SAD DA VIDIM OVE PAORE SA MASINAMA OD 500E I DA SE MALO PODSMEVAM` CITIRAM`.... bio bi to veliki rivalitet!`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.