Zbog stednje energije.Kada je CPU minimalno opterecen,onda ti obara multipler+napon zbog stednje energije.Ugasi u biosu `speedstep` i onda ce raditi konstantno na max-u.Kao sto je za AMD `Q&Q`opcija,tako je kod tebe Inelovca `speedstep`.Samo ga zagasi i cepaj:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: sto mi multiplier pada na 6???sta nisam dobro uradio?inace clock je stabilan.. ::
planiram,naravno,ali sam nesto utanjio sa kesom(auto,letovanje)....a ocu i procesor i maticnu i ram-to mi je oko 500e tako da ce to sacekati neko vreme(2-3meseca)
e batice, meni tih 2 3 meseca odlicno odgovara, ako bude cena povoljna, da mi javis obavezno, jer i ja nemam kes sad, a idu ispiti tako da ne mogu da platim ovaj mesec, ali kad budes prodavao, samo bih cpu kupio, pa mi javi obavezno!!
pozdrav
:: :: planiram,naravno,ali sam nesto utanjio sa kesom(auto,letovanje)....a ocu i procesor i maticnu i ram-to mi je oko 500e tako da ce to sacekati neko vreme(2-3meseca :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.